5 sätt att preppa huden och håret inför sommaren (dags att starta nu!)
2022-04-05
Ta vara på våren och börja preppa redan nu för att möta sommaren med glowig hud och silkesmjukt hår. Vi har just fått in den ultimata 2-i-1 produkten som gör dig nyponfräsch från topp till tå: OUAI Scalp & Body Scrub St. Barts! Den väldoftande skrubben kan användas på både kroppen och i hårbotten. Låt oss ta en närmre titt och ta redan på hur du bäst kan preppa huden och håret.1. Bli av med döda hudceller

Det är hög tid att vårstäda huden! En kroppskrubb är A och O för att ta bort döda hudceller och få fram en strålande, frisk hud. Scalp & Body Scrub St. Barts har en överraskande löddrande känsla, likt en tvål, och känns underbart på huden. Med tropiska noter av drakfrukt och apelsinblomma får du direkt en härlig semesterkänsla.

2. Hälsosammare hårbotten

Känns din hårbotten torr och kliande? Eller känns det som att håret inte blir riktigt rent? Då är en hårskrubb produkten för dig. Med hjälp av OUAI Scalp & Body Scrub St. Barts kan du enklet få bort de sista resterna torrschampo samtidigt som din hårbotten blir friskare utan torrhet. Den är lätt att tvätta ur och lämnar håret glänsande och mjukt!3. Få en finare solbränna

Peeling är nästan ett måste för att få en sommarfin hudton – oavsett om du satsar på brun-utan-sol eller hänger på playan. Så skrubba på och slipp ojämn färg och flagnande hud. Och kom ihåg SPF – alltid!

4. Smidigare rakning

Visste du att genom att regelbundet använda peeling också hjälper till att hålla borta inåtväxta hårstrån borta? Det här är ett oangenämt problem som kan dyka upp om du rakar eller vaxar dig.

5. Öka blodcirkulationen

Att skrubba kroppen och hårbotten hjälper till att öka blodcirkulationen och ger dig en uppfriskande känsla. Dessutom stimuleras cellförnyelsen som gör att din hud och ditt hår blir extra strålande!

Produkter från artikel