5 kundfavoriter från Eneomey
2021-08-25
När det kommer till anti-aging levererar Eneomeys produkter märkbara resultat. De är utformade för att stimulera cellförnyelsen och på så sätt förbättra hudens struktur och utstrålning.

Hudvårdsserien baseras på den senaste forskningen och lanserades för fyra år sedan. Varumärket grundades under namnet mene&moy i början av 80-talet och har sedan dess varit en av de ledande inom vad vi kallar cosmeceuticals – det vill säga hudvård med kliniskt bevisade resultat.

Eneomeys behandlingsprodukter verkar för att förnya huden, ta bort döda celler och öka kollagen- och elastinproduktionen. Din hud ser synligt yngre ut med en mer strålande, mjukare och jämnare känsla. Osäker på var du ska börja? Spana in bästsäljarna nedan som du bara inte får missa!Hitta rätt cleanser för din hudtyp

En viktig del i att bevara hudens fräschhet och samtidigt få ut det mesta av din hudvårdsrutin är att satsa på en bra rengöring. Om sminkrester, föroreningar och döda hudceller finns kvar efter rengöring begränsas cellförnyelsen och upptagningen av de aktiva ingredienserna i kommande steg.

Eneomeys har två fantastiska cleansers att välja mellan. Satsa på soft cleanser för skonsam rengöring med glykolsyra, för en underbart len och mjuk hud. Purify Cleanser är perfekt för dig med oljig eller oren hud. Rengöringen jobbar på djupet för att rena porerna. Fungerar även utmärkt att använda på kroppen för att motverka akne och pormaskar.Lystergivande dagcreme med C-vitamin

Rynkor, fina linjer, matt eller ojämn hy? Upptäck Daylight C20 för att förnya huden med ett strålande glow! Du får ett effektiv skydd mot oxidation orsakad av yttre aggressioner för att förhindra för tidigt hudåldrande. Cremen är boostad med det kraftfulla antioxidanten C-vitamin för att effektivt jämna ut hudtonen och mörka fläckar. Den lätta, silkeslena formulan sjunket lätt in i huden. Passar alla hudtyper!Förnyande nattcremer med fruktsyror

Du har säkert hört att hudcellerna förnyar sig under natten? Eneomey har därför flera olika nattcremer som ska hjälpa cellförnyelsen och mota bort ålderstecken med hjälp av fruktsyror.

Stim Renew 8 är utvecklad för att behandla de första ålderstecknen som fina linjer, glåmig hy och mindre pigmenteringar. Den rekommenderas att användas från 25-års ålder och är det perfekta insteget till att börja inkludera syror i den dagliga rutinen. Glykolsyra och fytinsyra jobbar för att mjuka upp fina linjer, förfina hudens struktur och jämnar ut huden.

Nattcremen Stim Renew 30 erbjuder en kraftfull behandling mot djupa rynkor, ideal att använda från cirka 55 års ålder och uppåt. Kombinationen av 30% glykolsyra och C-vitamin uppmuntrar cellförnyelse samtidigt som huden skyddas mot yttre aggressioner. Vakna upp med en slätare och piggare hy!
Great Deal
Gåva
500 kr Rek.pris 625 kr
Great Deal
Gåva
515 kr Rek.pris 785 kr
Great Deal
Gåva
585 kr Rek.pris 875 kr
Great Deal
Gåva
485 kr Rek.pris 765 kr
Great Deal
Gåva
550 kr Rek.pris 860 kr

Produkter från artikel