3 fantastiska fuktbomber som räddar din torra sommarhud
Inget är mer förödande för ditt fräscha sommarglow än torr hud. Om du vill bevara en strålande fräsch hud trots sol och bad gäller det att satsa på massor av fukt. GlamGlow har självklart lösningen för törstig sommarhud. Med denna intensivt återfuktande trio kommer din hy att kännas underbart mjuk och len med ett friskt glow!

Vill du testa GlamGlow Youthmud? Just nu får du den här härliga gåvan (värde: 330 kr) när du köper valfria produkter från GlamGlow för minst 399 kronor! Gäller så långt lagret räcker.Intensivt återfuktande ansiktsmask

Man kan nästan inte tala om GlamGlow utan att nämna deras magiska ansiktsmasker. En av stjärnprodukterna som har satt varumärket på kartan är Thirstymud Hydrating Treatment. Här kan vi tala om fuktbomb! Den superåterfuktande ansiktsmasken är packad med ingredienser som hyaluronsyra, kokos, ingefära och honung. Perfekt för att motverka torrhet, glåmighet och ojämn hudtextur. Förutom intensiv fukt, lugnas huden också.

Gör så här: Applicera på hela ansiktet och låt verka i 10-20 minuter. Torka därefter ansiktet rent och massera in återstoden. Den kan också användas som en ljuvlig nattmask 2-3 gånger i veckan för maxad återfuktning. Testa även att ha efter rakning för att lindra och återställa huden!Fräsch lyster till problemhud

Har du problemhud? Glöm då inte att fylla på med fukt! Det är superviktigt att återfukta och stärka hudbarriären för att motverka blemmor. Superwatergel Triple Acid Oil Free Moisturizer är en lätt fuktgel som omedelbart återfuktar huden samtidigt som den motverkar oönskad glans och minskar risken för nya utbrott. Formulan är boostad med AHA- och BHA-syror för en friskare hud med mindre synliga porer. Perfekt för dig med oljig, kombinerad eller normal hud.

Gör så här: Använd efter rengöring, morgon och kväll.Djuprengöring med milda bubblor

Rätt rengöring är A och O för att motverka torrhet. Bästsäljaren Gentlebubble Daily Conditioning Cleanser är en skonsam rengöring som effektivt sveper bort smink och orenheter utan att verka uttorkande. De milda bubblorna är berikade med aminosyror från havre, extrakt från äpple, E-vitamin och gröna teblad för att vårda huden med en lyxigt skummande formula.

Gör så här: Applicera på fuktig hud och arbeta upp ett skum. Massera bort orenheterna med hjälp av cirkulära rörelser och skölj därefter noga med ljummet vatten.
Gåva
Nyhet
383 kr 408 kr Rek.pris 510 kr
-25%
Gåva
Nyhet
-25%
Gåva
Nyhet
15g 100g
146 kr 195 kr
-25%
Gåva
Nyhet

Produkter från artikel