3 enkla knep som ger mycket volym

Vackert och välvårdat hår med megavolym är drömmen för många, och med rätt tricks fixar du lätt och snabbt ordentlig höjd på håret. Vi har listat våra tre favoritknep för att skapa volym hos alla hårtyper.

Börja i duschen

Vägen till perfekt volym börjar redan i duschen för att få maximalt resultat. Införskaffa ett schampo speciellt avsett för att ge volym så som Living Proof Full Shampoo som rengör håret skonsamt och gör det lätt och luftigt. Var sedan noggrann med att applicera balsam endast i topparna för att undvika att det tynger ner håret mot hjässan. Matrix Total Results Amplify Conditioner reder ut håret ut håret och passar för de flesta hårtyper, inklusive de med tunna och fina hårstrån.

Preppa håret ordentligt

Efter duschen, men innan det är dags att styla, är det viktigt att förbereda håret ordentligt för att få ut maximalt av stylingen. Arbeta in Redken Thickening Lotion 06 i hela håret för att ge en illusion av tjockare hårstrån. Applicera sedan en rotlyftande produkt så som Alterna Bamboo Volume Uplifting Root Blast innan föning med rundborste för att lyfta varje hårstrå upp från skalpen och på så sätt få håret att se fylligare ut.

Lyft med hårpuder

För att ge en sista boost åt rötterna, eller för att skapa ny volym mellan tvätt är ett volymgivande hårpuder din bästa vän. Kevin Murphy Powderpuff kan skakas in i rötterna direkt efter tvätt eller appliceras dagarna efter för att ge omedelbar volym. Massera in i hårrötterna, gärna med huvudet upp och ner för att ge maximal effekt.

1000ml 300ml
75 kr Rek.pris 149 kr
2
236ml
Living proof
223 kr Rek.pris 279 kr
6
169 kr Rek.pris 250 kr
6

Produkter från artikel