3 bästsäljare från Verso som ger huden nytt glow
2022-04-06
Känns huden trött och glåmig? Då kan det vara läge att boosta med retinol och C-vitamin!

Retinol är bevisat att ha en föryngrande effekt på huden – men kan också leda till irritation. I flera av Versos produkter finns därför Retinol 8, som är åtta gånger mer effektivt och bara hälften så irriterande för huden som vanligt retinol.

C-vitamin finns naturligt i hudens yttersta lager och när hudens utsätts för yttre påverkan kan det naturliga skyddet brytas ned. Huden blir då lysterfattig och ojämn. Genom at använda hudvård med C-vitamin kan huden stärkas och återfå sin lyster.

Här är tre must-haves från Verso som fixar glowet på nolltid!Lysterboostande C-vitamin

Verso Super C Serum är packat med antioxidantrik C-vitamin för att ge dig en jämnare hudton och ökad motståndskraft. Serumet hjälper också till att stärka huden för att bli mer motståndskraftig och hälsosam. Formulan innehåller två skonsamma former av C-vitamin som både är effektiva och ger synbara resultat även i lägre koncentrationer.Piggare blick med ögonserum

Fräscha upp ögonområden med Verso Super Eye Serum för att reducera ålderstecken och ge en mer vaken blick. Signaturingrediensen retinol 8 gör ögonserumet extra effektivt! Som resultat kan du se mindre puffighet, fina linjer, rynkor och mörka ringar under ögonen.Dagcreme för maxat glow

Om du snabbt vill ge huden en magisk lyster är Verso Daily Glow vårt bästa tips! Dagcremen är berikad med glowboostande ingredienser så som retinol 8, niacinamid och C-vitamin. Hudens textur och elasticitet förbättras med en ungdomlig fräschör. Den lätt skimrande formulan ger omedelbart din hy ett naturligt, mjukt glow!
Gåva
850 kr
Gåva
500 kr

Produkter från artikel