MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash In Extreme Dimension 3D Black Lash i gruppen Makeup / Ögon / Mascara hos Bangerhead (B040361)
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash In Extreme Dimension 3D Black Lash

MAC Cosmetics
MAC Cosmetics In Extreme Dimension 3D Black Lash In Extreme Dimension 3D Black Lash

250 kr Rek.pris 
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Gåva vid köp
MAC Cosmetics Lipstick gwp Få ett MAC Cosmetics Lipstick i nyanserna Goodbye Kiss, Noon Noir eller Beach Nut när du köper valfria produkter från MAC Cosmetics för minst 250 kronor! Kampanjen gäller så långt lagret räcker. Du väljer vilken nyans du vill ha i Superdeals i kassan. Läggs automatiskt till i kassan
Finns i paket
I Magazine (
)
MAC Cosmetics
Mer från MAC Cosmetics
Om produkten Artnr: B040361

M·A·C:s lättviktigt vispade formel i en intensivt svart färg som sveper in fransarna from rot till topp och ger volym, längd och böj samtidigt som de vårdas.

Resultatet: Extrem dimension som inte flyter ut eller klumpar sig. Exklusiv, stor borste designad för att applicera optimal mängd mascara. Oftalmologiskt testad.

Mascara: Vattenlöslig
Storlek: 13g
Användning
Vattenlöslig
Ingredienser

Why we love it

5

Baserat på 2 Omdömen

Skriv ett omdöme
Ge ditt omdöme
Cecilia S Cecilia S 2019-09-27 Verifierad köpare

Har ganska långa fransar och har problem med att mascara färgar av sig men inte med denna. Den även förlänger och får tag i fransarna ordentligt. Håller med förgående inlägg om denna fått oförtjänt lite uppmärksamhet. Köp! :)

Cecilia D 2019-07-06

Hör sällan någon prata om denna mascara så jag blev positivt överraskad över hur bra den är. En av min absoluta favoriter då jag upplever att mina fransar ser tjock ut utan att vara klumpiga. Går jättebra att bygga på och den torkar lagom snabbt. Den fäller inte och är snabb att tvätta bort.

+ Fler recensioner

Andra har också köpt

MAC Cosmetics Prep + Prime Fix +

200 kr Rek.pris 

23
MAC Cosmetics Powder Blush

fr. 172 kr fr. 245 kr Rek.pris 

2

Du hinner få leverans innan jul. Se alla viktiga datum > >