Kevin Murphy

Kevin Murphy

Kevin Murphy är ett hyllat och modefokuserat varumärke som erbjuder dig professionell hårvård. Alla produkter är paraben- och sulfatfria och tillverkas av hållbara och förnybara ingredienser såsom naturliga antioxidanter, rena eteriska oljor och växtextrakter.

Varumärket försöker dessutom alltid hitta lämpliga alternativ som är miljövänliga och rena. Produktserien är skapad av en enkel filosofi, att alltid använda essentiella oljor som stimulerar alla dina sinnen.

Om Kevin Murphy

Kevin Murphy har sitt ursprung från Australien och grundaren med samma namn är en erkänd catwalk- och sessionstylist. Han har prytt omslag på diverse modemagazin som Vogue, Figaro och Elle. Kevin Murphy har alltid arbetat nära de stora modehusen då trender inom hår är viktigt för att skapa helheten för din perfekta look och han är hyllad för sin känsla för den transformativa kvalitén hos hår.

Serier

Kevin Murphy Hydrate – En återfuktande, mjukgörande och närande serie för hår som är i behov av återfuktning. Passar för naturligt torra hår eller för dig som utsatts hårda & torra klimat. Serien är fullproppad med antioxidanter som hjälper till att återställa hårets glans och glow.

Kevin Murphy Blonde- En serie för blondinen som tar sig an alla toner av blont, allt ifrån gyllene/varma toner till platinablont. Med hjälp av optiska ljusmedel räddar produkterna en färg som blivit tråkig och glåmig. Återfuktar och mjukgör blekt, blont och grått hår.

Kevin Murphy Volume- En serie för dig med färgat och fint hår som önskar lite extra volym. Innehåller produkter som återfuktar och transformerar fint, känsligt hår som blivit skadat eller färgat.


Våra favoriter

Kevin Murphy Hydrate-Me.Wash- Shampoo som hjälper till att återfukta och djuprengöra skadat eller torrt hår. Lämpar sig även för användning i torra klimat. Berikad med vårdande antioxidanter som verkar fuktbevarande - för silkeslent och hälsosamt skimrande hår!

Kevin Murphy Smooth.Again.Wash- Ett mjukgörande schampo för tjockt, grovt eller ostyrigt hår.Monoïolja, Murumurusmör och Solrosfröextrakt jämnar ut, ger skydd och lämnar håret mjukt och glänsande – utan friss!

Kevin Murphy Shimmer.Shine- Reparerande glansspray som återupplivar glansen och samtidigt reparerar ditt hår. Shimmer Shine behandlar ditt hår med hjälp av vitamin A, C, E, Baobab, Imortelle och bambuextrakt.

Kevin Murphy Repair-Me.Wash- Schampo för sprött och kemiskt skadat hår som genom att försiktigt polera ytan på håret därefter ger ett skyddande hölje för att förstärka håret och ge det glans.

 

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Kevin Murphy Rinses Kevin Murphy Styling
Stäng och visa produkter
Pris
50 - 99 kr 100 - 199 kr
Stäng och visa produkter
4 produkter
Kevin Murphy Angel.Rinse
40ml
Y
Kevin Murphy Angel.Rinse

56 kr69 krRek.pris 

17
Kevin Murphy Hair.Resort
40ml
Y
Kevin Murphy Hair.Resort

56 kr69 krRek.pris 

6
Kevin Murphy Young.Again.Rinse
40ml
Y
Kevin Murphy Young.Again.Rinse

56 kr69 krRek.pris 

3
Kevin Murphy Color.Bug.Neon.Yellow Y
Kevin Murphy Color.Bug.Neon.Yellow

111 kr137 kr159 krRek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >