glominerals gloPressed Base i gruppen Makeup / Bas / Puder hos Bangerhead (B000631r)
glominerals gloPressed Base
Fler varianter

glominerals
glominerals gloPressed Base

Antal:

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B000631r

En foundation i pressad puderform. För bästa resultat borsta in den i cirklar med tex ultra brush eller kabuki brush. Börja gärna med Hydration mist först för att fukta huden lite innan du borstar in din puderfoundation. En foundation med a,c och e-vitamin samt grönt té extrakt. Den är både återfuktande, antibakteriell och antiinflammatorisk och innehåller spf 18+.

Storlek:9.9g
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
glomineralsMer från glominerals
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Emma e 2014-04-23 @ 12:17:25

Jag gillar verkligen denna foundation för man får verkligen ett fint och naturligt och väldigt jämnt resultat. Jag får ofta komplimanger om min lyster i hyn när jag använder detta puder. Dock viktigt med bra underlag och mycket fukt under då jag upplever att det kan kännas lite torrt annars. Beror förstås på vilken hudtyp man har.

Josefine L 2013-10-29 @ 13:53:37

Jag har provat mig igenom mineralmakeupdjungeln, och hittat min favorit! Denna foundation täcker jättebra och ger ett ganska matt resultat, vilket passar mig med blandhy perfekt! Att den är i pressad form är ett plus då man slipper allt spill. Bäst blir resultatet med kabukiborsten, men den medföljande svampen funkar också i nödfall. Om jag skulle klaga på något är den lite odryg. Förpackningen tar slut ganska fort. Men annars en riktigt bra foundation!

Lisa 2013-10-28 @ 08:15:14

Den absolut bästa foundation som finns! Ger ett narturligt resultat samtidigt som den täcker riktigt bra! Sitter hela dagen och jag blir inte blank på samma sätt som jag brukade bli tidigare. Då du använder en mineralpuderfoundation så bör du tänka på att smörja in dig med en bra ansiktskräm, annars kan resultatet se torrt ut. Jag kommer aldrig att byta foundation! Jag är såå nöjd!

Emelie M 2013-09-05 @ 11:31:56

Testade att köpa denna i nyans Golden Light. Den ger bra täckning och låter huden andas. Den måste bättras på under dagens lopp för att fortsätta vara täckande och se bra ut. Inte så dryg.

+ Fler recensioner

Senast visade