BIOEFFECT EGF Serum (15ml) i gruppen Man / Hudvård för män / Serum & treatments för män hos Bangerhead (B027212)
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)
Bloggfavorit

BIOEFFECT
BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B027212

BIOEFFECT EGF Serum är en ny revolutionerande hudvårdsprodukt, utarbetad efter den senaste medicinska forskningen och framstegen inom bioteknik. Den innehåller EGF (epidermal growth factor) som stimulerar förnyelsen av hudceller.
Produkten används av 20% av den Isländska kvinnliga befolkningen och var en av två produkter som röstades fram som den bästa nydanade hudvårdsprodukten av tyska Vogue år 2011.

Mer om EGF
EGF är är ett naturligt protein som finns i huden. Proteinet är en cellaktivator som signalerar igång cellförnyelseprocessen i hudcellerna. Kroppens egen EGF-produktion avtar kontinuerligt med stigande ålder. Genom att tillföra huden EGF ökar hudens förmåga att bilda ämnena elastin och kollagen. Effekten blir att hudens naturliga åldringsprocess bromsas markant och huden får ökad smidighet, lyster och spänst

Den unika framställningen ger renare faktorer
Metoden att använda EGF för hudvård grundar sig på Nobelprisvinnande forskning. BIOEFFECT EGF Serum är världens första hudvårdsprodukt som innehåller växtproducerat EGF. Isländska forskare har nämligen lyckats kopiera den genetiska koden för den det humana EGF-proteinet över till korn. Kornet som producerar EGFproteinet odlas i vulkanisk aska i ett växthus på Island med hjälp av förnybar vulkanisk energiteknik. Denna gröna teknik gör det möjligt att använda renare och mer aktiva faktorer i BIOEFFECT EGF Serum än i andra produkter på hudvårdsmarknaden. Inga konserveringsmedel, parfym eller andra oväsentliga tillsatser används och serumet innehåller inga kända allergiframkallande ämnen.

Produkten är kostnadseffektiv BIOEFFECT EGF Serum är en rejält dryg produkt. Några droppar varje kväll har visat sig vara nog för att överträffa likvärdiga produkter.

Hudtyp:Torr, Mogen
Storlek:15ml
BIOEFFECTMer från BIOEFFECT
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr

0
Bloggfavorit
Bulldog Original Lip Balm (4g)

69 kr

0
V76 by Vaughn Beard Oil (60ml)

219 kr

0

Senast visade

BIOEFFECT EGF Serum (15ml)

1299 kr

0
Bloggfavorit