Coola Er+ Radical Recovery / After Sun (180ml)
Coola Er+ Radical Recovery / After Sun (180ml)

COOLA
Coola Er+ Radical Recovery / After Sun (180ml)

340 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B021452

Ta väl hand om din hud med denna ultra-fuktgivande och djupverkande lotion som utnyttjar egenskaperna hos ekologisk agave för att binda fukt, skyddar mot föroreningar och lugnar solbränd hud.

Denna mirakelväxt ger optimalt skydd och främjar kollagenproduktionen, samtidigt som den ger UV-skydd och har en kliniskt bevisad lugnande effekt på solbränd hud.

Radical Recovery After-Sun Lotion är rik på ekologiska ingredienser som vårdar, återställer och återfuktar huden och ger dig en vacker glöd året om.

 • Agave: Har en lugnande och bakteriedödande effekt. Tillför vitaminer och verkar förnyande. Hjälper hudens naturliga skydd.
 • Aloe Vera: En naturlig cellförnyare som innehåller mer än 200 biologiskt aktiva föreningar som skyddar huden, bibehåller fukt och motverkar luftföroreningar.
 • Lavendelolja: Har en lugnande och anti-inflammatorisk effekt. Hjälper huden återhämta sig snabbare om du varit ute för länge i solen.
 • Rosmarinextrakt: En uppfriskande toner som stramar upp och avlägsnar överflödig olja på huden.
 • Solrosolja: En antioxidant som hjälper till att förhindra skador orsakade av starkt solljus och andra miljöfaktorer såsom föroreningar.

  Hudtyp:Torr
  Storlek:180ml
  COOLAMer från COOLA
 • Användning

  Ingredienser

  I Magazine (
  )

  Omdömen ()

  Ge ditt omdöme
  + Fler recensioner

  Senast visade