Baby Foot  i gruppen Kroppsvård & spa / Händer & fötter / Handmasker & fotmasker hos Bangerhead (B027134)
Baby Foot

Baby Foot
Baby Foot

299 kr / 254 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B027134

Fixa mjuka, lena fötter med Baby Foot, en produkt som vårdar hårda och skadade fötter och gör dem mjuka och lena. Den viktigaste ingrediensen i Baby Foot är fruktsyra, vilken är väldigt mild jämfört med andra syror. Fruktsyran tränger in lagret av döda hudceller och verkar på desmosomes mellan hudlagren, vilket gör den lättare att peela bort. Baby Foot innehåller totalt 17 typer av naturliga extrakt med hög fuktgivande och peelande effekt.

Användning:
  1. Gör ett litet test på huden innan användning för att säkerställa att det inte uppstår några onormala reaktioner. Gör detta genom att skära ett litet hål i förpackningen och applicera lite av gelen på den mjuka delen av fotsulan i ungefär 2 timmar. Använd inte produkten om det finns tecken på rodnad, svullnad, klåda eller eksem efte testet.
  2. Tvätta och torka av båda fötterna, sätt sedan en Baby Foot-inpackning (str. 36-45) på vardera fot. Plaststrumpan kan justeras och stängs med dubbelhäftande tejp som finns på insidan av plasten. Skulle plaststrumpan vara för stor bör du använda en egen strumpa över plaststrumpan så att gelen ligger tryckt mot huden under hela behandlingstiden.
  3. Behåll plaststrumpan på i 2 timmar tills gelen har absorberats av huden. Det är viktigt att se till att gelen inte rinner ut vid användning av Baby Foot. När 2 timmar har gått, tvätta av fötterna med tvål och vatten.
  4. 5 till 7 dagar efter användningstillfället börjar hudcellerna på foten att peelas bort. Använd då en handduk och gnugga lätt för att få bort döda hudceller. Riv inte hårt i hudlagret på foten då det kan skada huden.
  5. Upp till 3 veckor efter användning fortsätter huden på foten att förnyas och bli mjukare och lenare. Därefter kommer dina fötter att vara mjuka som en bebisfot! Behandlingen kan upprepas med 2 månaders mellanrum.
Hand & Fotvård:Fotvård
Hudtyp:Normal, Torr
Användning
Ingredienser

I Magazine (
)
Baby FootMer från Baby Foot

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Sandra 2014-04-08 @ 14:13:32

Ger verkligen babylena fötter!

Madeleine Cecilia N J 2013-05-13 @ 19:28:27 Verifierad köpare

Fungerade inte alls på mina fötter. Men de var verkligen ett extremfall. Fungerar säkert på fötter som inte är jätteförsummade.

Helena Josefin Kärstin E 2013-05-12 @ 11:56:38 Verifierad köpare

Hemskt under tiden huden byttes ut, man kan inte visa fötterna på ca 5 dagar. ALLS! Men sen blir de riktigt fina. Tog inte allt på den ena av mina hälar, men funderar på att göra om någon gång i början på juni (eftersom den tar bort huden och är rätt extrem så bör man inte göra den ofta. ca 1,5-2 månader tycker jag känns lagom emellan). Hjälper och gör väl inga underverk, men nästan! Bra start till sommaren.

Elina H 2013-02-20 @ 13:50:53 Verifierad köpare

Testade för ca 5 veckor sedan. Såg resultat efter sex dagar men det blev inga större förändringar. Lite mjukare fötter har jag fått men det levde inte upp till förväntningarna. Men jag vet att andra har fått mycket finare fötter så det är väl individuellt.

Annica 2012-10-08 @ 07:37:46

Fantastiskt produkt!Blev lite besviken först då jag jag inte såg någon effekt alls de tre-fyra första dagarna. Men sedan kom resultatet! Har nog inte haft så fina fötter sedan jag föddes!

+ Fler recensioner

Mer till dig

Swiss Clinic Hand Dry Mask

240 kr

0
Clarisonic Pedi-Buff Cleanser

235 kr

0

Senast visade