Babor

BABOR

Hud- och kroppsvårdsprodukter för både män och kvinnor. BABOR är övertygande om att ditt självförtroende när du känner dig vacker. Du blir mer positiv, aktiv och tar för dig mer i livet. Tillsammans med kompetenta hudterapeuter, resultatinriktade behandlingar och innovativa ingredienser levererar BABOR det där lilla extra. Vetenskap och forskning är en del av vårt BABORS DNA. De skapar allt från idé till färdig produkt – ”made in Germany”. 

Om BABOR

I mitten av 50-talet utvecklade den tyske Dr. Michael Babor HY-ÖL, som översatt ifrån tyska betyder hud-olja. Produkten är än idag oöverträffad och en av Babors storsäljare världen över. HY-Ölen är en oljebaserad rengöring och ingår i flera av BABORS hudvårdsserier. Det ligger en lång rad forskning bakom BABORs högteknologiska produkter och ingredienserna har inte hamnat där utav en slump.

BABOR är väldigt måna om att ingredienserna ska vara naturliga, innehålla så lite konserverade ämnen som möjligt och helt utan mineraloljor. Idag har BABOR ett brett sortiment och finns på spaanläggningar över hela världen.

Serier

BABOR Doctor Babor- Serien är en avancerad hudvård baserad på Doctor Michael Babor, biokemist och BABORs grundare, forskning och första precisionsformula. Serien innehåller högkoncentrerade kombinationer med de högsta doserna av aktiva ingredienser för behandling av specifika hudtillstånd som tex vuxenacne, hyperkänslighet, hudåldrande och skadad hudbarriär.

BABOR Essential Care- En enkel, grundläggande och okomplicerad hudvård. Serien erbjuder produkter för de mest grundläggande behoven och tar hand om just ditt hudtilldstånd oavsett om du har fuktfattig, torr, känslig och fet hud. Perfekt för ung hud som har andra behov än mer mogen hud på sin hudvård!

BABOR HSR- Babor HSR Lifting innehåller produkter som är mer aktivare än någonsin då de innehåller 5 högeffektiva aktiva ingredienser som bekämpar orsakerna till rynkor på alla tänkbara fronter. De reducerar också effektivt synliga rynkor och ökar spänsten i din hud.

BABOR Spa- En serie med unik stamcellsextrakt för effektiv anti-age för hela din kropp! Den erbjuder effektiva och närande behandlingar med fyra härliga och lyxiga dofter. Spaprodukterna är inspirerade av kraften från uråldriga växter och näringsrikt termalvatten från Aachens varma källor tillför viktiga mineraler och spårämnen till huden

Våra favoriter

BABOR Cleansing Hy-Öl- Effektiv djuprengöring som bevarar hudens naturliga fettsyramantel Löser upp och avlägsnar vatten- och fettlösliga orenheter - makeup, överflödig talg, föroreningar.

BABOR Ampoule Concentrates Hydra Glow- Ampullkur med hyaluronsyra och polysackarider som ger huden en fuktboost. Kur som ger huden en intensivbehandling och extra lyster, tack vare glow pigment och PerfectionPeptide P3.

BABOR Doctor Neuro Sensitive Cellular Intensive Calming Cream- Intensivt lugnande kräm med omedelbar och varaktigt lugnande effekt på irriterad hud. Minskar rodnad och lindrar omedelbart obehagligt stramande och kliande hud.

 

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Babor Doctor Babor Babor Essential Babor HSR Babor Reversive Babor Skinovage Babor SPA
Stäng och visa produkter
Pris
100 - 199 kr 200 - 299 kr 300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
195 produkter
Babor Collagen Booster X Mask (1pcs) Y
Babor Cleansing Hy-Öl & Hydro Base (300ml) Y
Babor Easter Egg Y
Babor Easter Egg

625 krRek.pris 

0
New
Babor Essential Care Lip Balm Y
Babor Eye Make Up Remover (100ml) Y
Babor Hy-Öl (200ml) Y
Babor Hy-Öl (200ml)

258 krRek.pris 

2
Babor Hy-Öl + Babor Phytoactive Hydro Base Y
Babor Ampoule Gold Edition Y
Babor Ampoule Gold Edition

420 krRek.pris 

0
New
Babor Thermal Spray (100ml) Y
Babor Thermal Spray (100ml)

145 krRek.pris 

1
Babor Gel & Tonic 2 In 1 (200ml) Y
Babor Phytoactive Hydro Base (100ml) Y
Babor Deluxe Foundation
Y
Babor Deluxe Foundation

559 kr585 krRek.pris 

0
Babor Grand Cru The Rose X Mask (1pcs)  Y
Babor Active Purifier X Mask (1pcs) Y
Babor Essential Care BB Cream
01 Light 02 Medium
Y
Babor Skinovage Moisturizing Cream (50ml) Y
Babor Doctor Babor Firming Lip Booster (15ml) Y
Babor Gentle Peeling (50ml) Y
Babor Gentle Peeling (50ml)

230 krRek.pris 

2
Babor Mattifying Foundation
Y
Babor Mattifying Foundation

429 kr455 krRek.pris 

0
Babor Men Dynamic Face Moisturizer (50ml) Y