Grown Alchemist

Grown Alchemist

Grown Alchemist är intelligent, ekologisk hudvård byggd på en djup förståelse för hudens fysiologi och kroppens biologi, ända ner på cellnivå. Det australiensiska märket erbjuder banbrytande ingredienser, såsom naturliga peptider, för att främja cellförnyelsen och hudens egen reparation. Du hittar ett brett sortiment med hudvård, hårvård och kroppsprodukter som passar alla!

Om Grown Alchemist

De australiensiska grundarna, bröderna Keston och Jeremy Muijs, delar en djup passion för kraften hos naturlig och ekologisk kemi och hudvård. Efter att ha arbetat som produktutvecklare för andra hudvårdsmärken, grundade bröderna Grown Alchemist, med ambitionen att enbart använda hälsosamma, vetenskapligt bevisade ingredienser som verkar på cellnivå – inklusive neuropeptider, tetrapeptider, tocotrienoler och avancerade aktiva återfuktare.

Grown Alchemists produkter produceras i Australien och är certifierade enligt ACO (Australian Certified Organic) och är inte testade på djur. Förpackningarna är gjorda av glas och härdad förstklassig sockerplast, som är hållbart och inte fäller. Produkterna är parabenfria, istället används essentiella oljor och fruktsyror för en naturligt konserverande effekt. 

Grown Alchemist 3 stegsprogram:

  1. Cleanse Science - Avlägsna orenheter och trötta hudceller för en vackrare och smidigare hud, samt bättre resultat av nästkommande produkter. Detta steg innefattar rengöring morgon och kväll inklusive eye makeup remover. Dubbelrengöring på kvällen. Exfoliering och behandlande ansiktsmask 1–2 gånger/vecka samt toner som sista steg, före applicering av serum och mjukgörare. 
  2. Detox Science - Huden bör avgiftas innan fler aktiva ingredienser appliceras, för att optimera resultatet. Denna del av 3-stegsprocessen har fokus på att återskapa huden till dess ursprungliga kondition och vitalitet och innefattar endast en produkt, Detox Serum Antioxidant +3.
  3. Activate Science - I detta steg tillsätts de mer aktiva age repair-ingredienserna för att återställa hudens elasticitet och lyster. För bästa resultat påbörjas alltid aktiveringsfasen i varje hudvårdsrutin med ett serum och följs därefter upp med en Antioxidant Facial Oil. Sist i processen appliceras en rekommenderad mjukgörare.

Våra favoriter

Grown Alchemist erbjuder ett stort sortiment med produkter för alla hudtyper. Här nedan listar vi några av våra favoriter som du bara inte får missa!

Detox Serum. Ett fjäderlätt serum för daglig användning och för alla hudtyper. Skyddar mot yttre påfrestningar och avgiftar huden från luftföroreningar samt UVA och UVB strålning. Hyn får en återfuktad känsla, mer lyster

Hand Wash Sweet Orange Cedarwood & Sage. En skonsam handtvål I gelform som återfuktar och ger näring till torra händer. Doftar friskt av apelsin, med trä och örtnoter i botten. Finns i 2 storlekar och följ gärna upp med en av Grown Alchemists handkrämer.

Smoothing Hair Treatment. En lättviktig leave in produkt som ger håret en slätare känsla utan friss. Den motverkar flygigt hår samtidigt som den skyddar och ger en återfuktad och silkeslen känsla. Passar bra för normalt till torrt hår.
Läs mer Dölj information
Filter
62 produkter
Grown Alchemist Detox Shampoo
200ml 500ml
Grown Alchemist Detox Shampoo

fr. 255 kr Rek.pris 

1
Grown Alchemist Antioxidant Facial Oil (20ml)
Grown Alchemist Regenerating Night Cream (40ml)
Grown Alchemist Age-Repair Moisturiser (60ml)
Grown Alchemist Hydra Repair Intensive Day Cream (40ml)
Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream
100ml 65ml
Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream

fr. 308 kr fr. 385 kr Rek.pris 

1
Grown Alchemist Hydra Restore Cream Cleanser (100ml)
Grown Alchemist Detox Serum (30ml)
Grown Alchemist Detox Serum (30ml)

412 kr 515 kr Rek.pris 

0
Grown Alchemist Matte Balancing Moisturiser (60ml)
Grown Alchemist Brightening Serum (25ml)
Grown Alchemist Brightening Serum (25ml)

556 kr 695 kr Rek.pris 

0
Grown Alchemist Age-Repair Gel Masque (75ml)
Grown Alchemist Age-Repair Sleep Masque (40ml)
Grown Alchemist Age-Repair Eye Cream (15ml)
Grown Alchemist Age-Repair Eye Cream (15ml)

496 kr 620 kr Rek.pris 

0
Grown Alchemist Age Repair Treatment Cream (45ml)
Grown Alchemist Age-Repair Intensive Moisturiser (40ml)
Grown Alchemist Hydra Mist+ (30ml)
Grown Alchemist Hydra Mist+ (30ml)

204 kr 255 kr Rek.pris 

0
Grown Alchemist Hydra Repair Eye Balm (15ml)
Grown Alchemist Tinted Hydra Repair Day Cream (45ml)
Grown Alchemist Hydra Repair Treatment Cream (45ml)
Grown Alchemist Hydra+ Oil Gel Facial Cleanser (75ml)
Grown Alchemist Detox Toner (100ml)
Grown Alchemist Detox Toner (100ml)

384 kr 480 kr Rek.pris 

0
Grown Alchemist Detox Eye Make-Up Remover (50ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >