Comme Deux

Comme Deux

Det Danska varumärket som tagit marknaden med storm trots sin unga ålder! Comme Deux började med att göra en undersökning för att ta reda på vad konsumenterna uppskattar och letar efter i ett smink- och hudvårdsmärke, samt vilka produkter som fungerar och vilka som kan uteslutas. Comme Deux har alltså låtit sig skapas och byggas genom att ge kontrollen till kunderna och lyssna på vad de faktiskt vill ha. Detta för att kunna skapa de bästa och mest användbara produkterna i din sminkväska! Coolt va? P.s … Produkterna är även väldigt instagramvänliga.

Om Comme Deux

Comme Deux grundades i Köpenhamn 2017 av Rasmus Schmiegelow som även är varumärkets VD. Med en filosofi om att ”bryta mot reglerna” och normerna i samhället, har Comme Deux sänkt kraven och alla förväntningar som finns- för att skapa skönhetsfrihet! Varumärket skryter med smink och hudvård till billiga priser skräddarsyr sina linjefärger & Strukturer, och går hela tiden tillbaka till feedbacken från sina kunder. De vill även lyfta fram sina goda och effektiva ingredienser, och alla förpackningar och produkter återspeglar den coola och minimalistiska skandinaviska stilen.

Våra Favoriter

#Powernap - är en fuktboostande och supernärande nattmask, packad med ultrahydrerande aktiva ingredienser för maximal vård och hydrering av huden. Helt enkelt en powernap för en törstig hud!

#Serumbooster yellow - en koncentrerad serum booster, fylld med naturliga och mjukgörande extrakt från vit pion och porslinsblommor i kombination med den fuktighetsreglerande sötvattensväxten mourera fluviatilis. De naturliga extrakten, i kombination med havssalt och hyaluronsyra, stimulerar huden och ger den förnyad energi, renhet och ett sunt och strålande utseende.

#Discoskin - är en varsam men samtidigt effektiv ansiktsmask bestående av mandelsyra (mandelic acid) och glycerolgel som viktiga återfuktande och exfolierande superhjältar.

#Glowup Bronzer -  ett sammetslent bronzingpuder, med en perfekt balans av pigment. En nedmattande formula; men resultatet är lyster och naturligt glow! Ger en sann solkysst look.

#Lipsync Rose - en sammetslen, rik läppolja, komponerad av närande oljor och berikad med aktiva ingredienser för perfekt återfuktning och skydd för läpparna.

Läs mer Dölj information
Filter
14 produkter
Comme Deux Liplove
Rose Peach Red
Y
Comme Deux Liplove

189 kr 189 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Powernap Y
Comme Deux Powernap

289 kr 289 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Serumbooster Blue Y
Comme Deux Serumbooster Blue

359 kr 359 kr Rek.pris 

1
Comme Deux The Spritz (60ml) Y
Comme Deux The Spritz (60ml)

269 kr 269 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Lipsync
Red Berry Peach Rose
Y
Comme Deux Lipsync

189 kr 189 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Flash Highlighter Y
Comme Deux Flash Highlighter

389 kr 389 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Blushup
Peach Rose Bloom Rhubarb
Y
Comme Deux Blushup

269 kr 269 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Glowup Bronzer Y
Comme Deux Glowup Bronzer

359 kr 359 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Discoskin Y
Comme Deux Discoskin

289 kr 289 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Serumbooster Yellow Y
Comme Deux Serumbooster Yellow

359 kr 359 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Serumbooster Pink Y
Comme Deux Serumbooster Pink

359 kr 359 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Facemask Yellow Y
Comme Deux Facemask Yellow

189 kr 189 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Facemask Pink Y
Comme Deux Facemask Pink

189 kr 189 kr Rek.pris 

0
Comme Deux Facemask Blue Y
Comme Deux Facemask Blue

189 kr 189 kr Rek.pris 

1

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >