Victoria Törnegrens favoriter

Victoria Törnegren är Devotes största bloggerska och en av Sveriges toppbloggare i kategorin mode. Bosatt i Umeå, alltid extremt trendig, känd från Stylisterna på Kanal5Play och blir ofta omnämnd som en yngre Elin Kling. Bloggen hittar du HÄR.
 
1. Redken Extreme Duo
Denna hårvårdserie har bokstavligt räddat mitt hår många gånger. Perfekt för mig som dagligen använder värmetänger, tuperar och samtidigt bleker mitt hår med jämna mellanrum. Jag använder dock endast denna hårvårdserie i perioder, då den fungerar för att bygga upp håret.
2. BaByliss Locktång 25mm Nano-ceramic
Det tog mig ett tag att hitta den rätta storleken och märke på en locktång för att få de perfekta lockarna. För smal locktång ger mitt hår för onaturliga lockar och för stor gör att lockarna lägger sig för snabbt. Men nu är den är funnen sen en tid tillbaka och jag använder mig av denna 25mm från Babyliss. 
3. Revlon Professional Nutri Color Creme 1002 White Platinum
Jag gillar att ha en kallare ton på mitt hår, så när det börjar bli för varmt använder jag denna färgbomb från Revlon. Dessa finns i flera nyanser och fungerar som en hemmakur för uppfräschning av din hårfärg, passar mig som inte har lust att gå till frisören varannan vecka.
4. TIGI Bed Head Hard Head
För mig är det viktigt med en hårspray som ger maximal styrka och hållbarhet utan att det ska vara besvärligt att få ur håret. Denna har alla dessa egenskaper.
5. D&G Tarot 3 L'impératrice EdT
En doft som passar vem som helst och när som helst. Så otroligt uppfriskande och tilltalande doft. Det är en blandning av den fräschaste Clean-doften och den sötaste från Britney Spears. En underbar kombination som nog alltid kommer ha en plats i mitt badrumsskåp. 

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö