Signe Siemsens favoriter

Stockholms softaste It-tjej heter Signe, och det hon styr upp både mode och bloggande på Rodeo. Vi är angelägna om att ni ska veta allt om hennes hår och den rigorösa rutin som ligger bakom. Seså, läs nu.
1. Joico Moisture Recovery Shampoo
Jag börjar med det här fuktgivande schampot som rengör på ett väldigt skonsamt och återfuktande sätt. Eftersom mitt hår, precis som de flesta med lockigt hår, dricker fukt som om det vore nektar är det här den perfekta fuktbomben.
2. Redken Smooth Down Butter Treatment
Är mitt hår i någorlunda bra skick så använder jag den här inpackningen. Den ger håret massor av näring och slätar ut frissigheten. Passar perfekt till mitt evigt torra och trassliga hår.
3. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor
Är mitt hår däremot katastrof för tillfället, dvs om jag har festat mycket senaste tiden, så proteinbombar jag håret med den här inpackningen. Och nej håret känns faktiskt inte så jättemjukt efteråt eftersom det koncentrerar på att bygga upp stråna inifrån ordentligt. Det är trots allt viktigare med ett riktigt friskt hår än ett Hollywood-glansigt hår.
4. Redken All Soft Conditioner
Efter inpackning som jag väljer efter behov så stänger jag hårstråna med All Soft-balsamet som gör håret underbart mjukt och glansigt.
5. Kérastase Ciment Thermique
Den absolut bästa värmeskyddande produkten som finns är den här som bygger upp och ger håret näring när den kommer i kontakt med värme. Genom att använda den här så skyddar du inte bara vid plattning - du matar det med mumma för håret samtidigt.