Sebastian Shine Define
Bloggfavorit

Sebastian Professional
Sebastian Shine Define

295 kr / 236 kr
Slut i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten 81127264

Kronan på verket i varje designers kollektion är det slutliga paradnumret av bländande kreationer som aldrig slutar glittra trots att det blivit mörkt.

Resultatet blir den sensuellt satinskinande shine define. En värmesköld skyddar håret från varma redskap och berikar håret med en naturlig glans och oemotståndlig definition.

Användning
Applicera i torrt hår. Spraya sektion för sektion innan du använder varma redskap eller för att uppnå graderad stadga. Spraya slutligen över hela håret för flexibilitet och skinande finish.

Produktserie:Sebastian Professional Flaunt
Storlek:200ml
Styling:Serum
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Josefine L 2013-10-30 @ 10:15:33

Ett bra värmeskydd som har stadga i sig, vilket är svårt att hitta. Jag brukar spraya på varje sektion, locka och sedan borsta ur den för att inte få så stel känsla. Funkar bättre till att locka än när man plattar. Använder den ibland som hårspray också tack vare den höga stadgan.

Sophie S 2010-09-12 @ 21:45:27 Verifierad köpare

Den luktar gott, men håret blir lite för stelt och det är en för tydlig hårsprayskänsla för att den ska vara bra innan man använder sig utav en plattång. Kammar man dock ut håret extra mycket efter man har sprayat det så kan det gå bra. Men det känns som att håret bränns just för att det blir sån stel hårsprayskänsla.

+ Fler recensioner

Mer till dig

Kevin Murphy Easy.Rider

259 kr

Fler varianter
Sale
WellaSP Perfect Hold

fr. 39 kr fr. 65 kr

Bloggfavorit
Sale
Sassoon Curl Form

246 kr 289 kr

Sale
Moroccanoil Frizz Control

246 kr 259 kr

Sale
Argan Secret Oil

189 kr 199 kr

Fler produkter från denna serie: