Rebecca Simonssons favoriter

Vi har låtit modellen, sångerskan, bloggaren och numera nattklubbschefen, Rebecca Simonsson, proklamera de fem superprodukter som ger henne ultracravings utöver det vanliga! Exklusivt för Bangerhead. Förstås.
1. Kérastase Masquintense Kraftigt Hår
Fantastisk inpackning. Det bästa med Masquintense är att man faktiskt märker skillnad bara efter någon gång. Håret blir betydligt mjukare, och alla tovor försvinner. .
2. Redken Extreme Strength Builder Plus
Här har vi något som alla bör testa. Efter en vidrig blondering var mitt hår förstört. Och som ni säkert vet, så kan ett dött hårstrå inte byggas upp igen. Fram till nu. Try it, and you´ll love it.
3. Redken Blonde Glam Shampoo
Både schampoo och balsam i Redkens Blonde Glam är super. Känns lyxigt, och luktar gott!
4. BlondMe Shine Magnifying Spray
Okej. Det här är min favorit of all times. Jag kan verkligen inte förstå hur mitt hår har kunnat se någorlunda ut innan jag fann denna produkt. För er som är blonda, testa den för i h***te! Ditt hår glänser som en vacker sommardag.
5. TIGI Bed Head Girl Toys
Perfekt att ta i håret innan du ska använda värmetänger som plattång och locktång, och även fönen. Ta ett par droppar och krama in det i blött hår. Och sedan även efter att du torkat det. Håret känns friskt och mjukt.