Vårda och styla dina lockar i tre enkla steg
2023-04-04
Det svenska hårvårdsvarumärket for textured hair har äntligen landat på Bangerhead. Varumärket vill motbevisa ryktet om att texturerat hår behöver komplicerade hårvårdsrutiner med många produkter. Med hjälp av varumärkets trestegsrutin kan du enkelt vårda och styla ditt texturerade hår. Vi tar en titt på produkterna och hur du använder dem för bästa slutresultat.

En hårvårdsrutin för texturerat hår kan, likt för vilken hårtyp som helst, delas in i tre enkla steg: tvätt, fukt och styling, och eftersom for textured hair vill hålla det enkelt, erbjuder de endast tre produkter anpassade för just dessa steg. Samtliga produkter är tillverkade utan starka kemikalier och framtagna enligt EU kosmetiska regelverk, så du kan vara säker på att du ger ditt hår bästa möjliga vård. När produkterna är få och rutinen enkel, behöver vi dock lägga extra fokus på tekniken, något som varumärket även belyser med tydliga instruktioner för varje produkt.Trestegsrutinens första steg är tvätt, vilket görs med rengöringen WASH 01. Löddra upp ca en tesked produkt mellan handflatorna innan du applicerar rengöringen i ordentligt blött hår. Använd fingertopparna för att massera in i hårbotten och dra ut skummet i längder och toppar. Skölj håret noggrant och upprepa processen en gång till för att se till att håret rengörs ordentligt.

Det andra steget går ut på att vårda håret genom att tillföra näring och fukt med HYDRATE 02. Balsamet mjukar upp håret och förseglar fukten så att det håller sig återfuktat tills nästa tvätt. Emulgera ca en matsked produkt mellan handflatorna och applicera i blött hår från hårbotten till toppar. Massera in och fördela produkten jämnt i hela håret, tillsätt lite vatten för extra krämighet och red ut håret med en borste medan balsamet verkar i fem minuter. Skölj ordentligt. Känns håret fortfarande uttorkat kan du upprepa processen en gång till.Slutligen används STYLE 03 i rutinens tredje och sista steg. Denna fuktbindande, botaniska gel ger lockarna en återfuktad definition och flexibel stadga. Återigen ska en tesked produkt emulgeras mellan handflatorna innan den appliceras i blött hår. Fortsätt tillsätta mer vatten och produkt tills du uppnår önskat resultat. Styla med valfri teknik; borste eller fingrar, innan du fönar håret nästan helt torrt med en diffuser. Låt håret bli helt torrt genom att lufttorka innan du fluffar till håret för extra volym eller låter det lägga sig naturligt.

Svårare än så behöver det inte vara att ta hand om texturerat hår. For textured hair rekommenderar att du upprepar hela processen var tredje till fjärde dag för att säkerställa ett rent och återfuktat hår.
300 ml 100 ml
For Textured Hair
150 kr
300 ml 100 ml
For Textured Hair
150 kr
100 ml 500 ml
For Textured Hair
150 kr

Produkter från artikel