SENSAI Foundation Guide
2024-04-05
SENSAI har allt du behöver för att skapa den perfekta basen. I deras utbud av exklusiva sminkprodukter hittar du foundations med olika finish och täckningsgrad anpassade för olika hudtyper. Vi hjälper dig välja den foundation som passar bäst för din hud.

Att hitta en foundation som både passar ens egen hudtyp och ger önskad finish kan vara svårt, särskilt när det finns så många olika att välja mellan. Vi guidar dig genom SENSAIs foundations och deras unika egenskaper så att du lätt kan hitta rätt foundation för dig.Förbered huden innan foundation

Att preppa huden innan du applicerar foundation är nyckeln till en felfri bas. Glowing Base SPF10 är en fuktgivande primer som slätar ut hudtonen, korrigerar ojämnheter och ger huden ett naturligt glow. En perfekt grund att applicera din foundation på.

Ge din hud en solkysst look

Vill du ge din hud lite extra färg kan du också använda Bronzing Gel SPF6, en färgad gel som fungerar utmärkt under din foundation. Den ger din hud en solkysst och sammetslen finish.

Ett tips är att blanda Glowing Base SPF10 och Bronzing Gel SPF6, och applicera innan din foundation för att få till en glass-skin effekt.För en naturlig makeup-look med lätt täckning

Vill du ha en lätt foundation som knappt känns på huden är Luminous Sheer Foundation det perfekta valet för dig. Den ultralätta formulan passar alla hudtyper och låter din naturliga lyster stråla igenom. Den är berikad med ljusreflekterande puder som ger en silkeslen finish.

Du har torr hud och vill en återfuktande foundation

En fuktgivande foundation är optimalt för dig med torr hud. Flawless Satin Moisture Foundation ger en felfri bas med medium täckning. Den återfuktande formulan lägger sig sömlöst på huden och ger ett fräscht och hälsosamt glow.

Foundation för dig med mogen hud

Har du mogen hud är det Cellular Performance Cream Foundation du ska vända dig till. Det är en vårdande foundation med anti-aging egenskaper som ger lyster till matt hud. Formulan smälter in i huden, ger en naturlig look och har dessutom en uppstramande effekt.För dig med oljig hy som vill ha medium täckning

Du som har oljig hy kan med fördel använda en puderfoundation för att hålla glansen i styr. SENSAI Total Finish är en puderfoundation som håller huden matt, utan att ta bort din naturliga lyster. Den fuktgivande formulan ger en sammetslen finish, och täckningen kan lätt byggas upp från medium till full täckningsgrad utan att bli kakig.

Sätt din makeup på plats

Glöm inte att applicera ett setting powder efter din foundation för att öka hållbarheten och sätta sminket på plats. SENSAI Transclusent Loose Powder fixerar din foundation och resten av din makeup samtidigt som det ger din hud ett mjukt glow.

Får du inte nog av SENSAI? Spana in hela sortimentet här.
Gåva
TF101 TF102
540 kr
Gåva
Gåva
Gåva
Gåva

Produkter från artikel