Hitta din perfekta primer från Smashbox
2022-07-14
Hjälteprodukterna från Smashbox, Photo Finish Primers, har fått nya, förbättrade formuleringar. Med en blandning av antioxidanter, hyaluronsyra, probiotiska extrakt, vitaminer och alger förser dessa primers din hud med näring, balans och skydd mot skador från miljöpåverkande faktorer. Och såklart skapar de en fantastisk grund för ditt smink samt ser till att det håller längre!

Osäker på vilken du ska välja för dina behov och önskade resultat? Läs vår guide nedan för att hitta rätt!För dig som vill dölja rodnad

Smashbox Photo Finish Correct Anti-Redness Primer är en korrigerande primer med en grön ton, vilket står i kontrast med röda pigment, vilket innebär att den minskar synligheten av rodnad. Med hjälp av alger, ros och svamp har den även en lindrande och lugnande effekt på stressad hy.


För dig som behöver extra fukt

Smashbox Photo Finish Primerizer+ Hydrating Primer fungerar som fuktkräm och primer i ett. Den ger dig en hälsosam lyster och jämnar ut hudtonen, samtidigt som den med hjälp av tredubblad hyaluronsyra och niacinamid hjälper till att återuppbygga hudens fuktbarriär och återfuktar i upp till 72 timmar.


För dig som suktar efter extra lyster

Smashbox Photo Finish Illuminate Glow Primer skapar med hjälp av lystergivande pärlor i universellt smickrande en gyllene persikoton, C-vitamin och passionsfrukt en silkeslen barriär som slätar ut huden och jämnar ut hudtonen i ett svep. För ett ljust och friskt glow som håller sminket på plats.


För dig som vill ha ett matt resultat

Smashbox Photo Finish Control Mattifying Primer matter ner huden utan att torka ut. Perfekt för dig med ojlig hy, eller om du helt enkelt vill ha en matt och slät canvas att utgå ifrån när du sminkar dig! Ingredienserna trollhassel, salicylsyra och zink hjälper till att kontrollera glansen under dagen, så du slipper oroa dig om att sminket ska röra på sig.
Gåva
149 kr Rek.pris 165 kr
Gåva
132 kr Rek.pris 165 kr
Gåva
149 kr Rek.pris 165 kr

Produkter från artikel