Estée Lauder: Double Wear Guide
2024-03-27
Estée Lauders Double Wear-serie har länge varit en favorit bland skönhetsentusiaster världen över – och vi förstår varför. Vi guidar dig genom bästsäljarna i double wear-serien och hjälper dig att hitta din perfekta match.

Med sitt löfte om långvarig täckning och felfri finish har Double Wear-produkterna fått en säker plats i sminknecessärerna. Oavsett om du letar efter en foundation som håller hela dagen, en concealer som döljer alla ojämnheter eller ett puder som fixerar din makeup utan att torka ut huden – så finns det något för dig. Scrolla vidare för att läsa mer om de bästsäljande favoriterna.Drömmen om en foundation som håller hela dagen blir verklighet med Estée Lauders Double Wear Stay-In-Place Foundation SPF 10. Denna foundation är känd för sin långvariga effekt och naturliga matta finish som ger en felfri hudton utan att kännas tung eller kakig. Med sin oljefria formula och SPF 10-skydd är den perfekt för alla hudtyper, speciellt de som är ute efter extra täckning.För de dagar då du vill ha en lättare täckning – men ändå vill ha den långvariga effekten, är Double Wear Sheer Matte Long Wear Makeup det perfekta valet. Den är idealisk för normal till fet hud och passar dig som vill ha en bekväm bas som andas och inte känns tung på huden.Behovet av en pålitlig concealer för att dölja ojämnheter och ljusa upp ögonområdet möts fullt ut med Double Wear Stay in Place Concealer. Denna hypade concealer har en vattenfast formula som håller sig på plats hela dagen utan att lägga sig i linjer eller torka ut huden. Oavsett om det är mörka cirklar, finnar eller rodnad, ger denna concealer en jämn och felfri täckning.

Slutligen, för att fixera din bas eller få kontroll på oljig t-zon, är Double Wear Stay-In-Place Matte Powder det ultimata valet. Detta mattifierande puder ger en jämn och naturlig finish samtidigt som det absorberar överflödigt fett och olja från huden. Med sin lätta formula håller den din makeup på plats utan att torka ut eller täppa till porerna, vilket också gör den perfekt för alla hudtyper.

Får du, som vi, inte nog av Estée Lauders produkter? Spana in hela sortimentet här.
Great Deal
471 kr Rek.pris 615 kr
340 kr Rek.pris 425 kr
Great Deal
471 kr Rek.pris 615 kr
Great Deal
Selling fast
407 kr Rek.pris 615 kr

Produkter från artikel