3 tips för glansigt och friskt sommarhår med volym

Sisley Paris är världskända för sin professionella hudvård och deras forskningscenter har gjort två observationer. För det första är cellernas sammansättning och funktion i huden och hårbotten är mycket lika, och för det andra så påverkas håret negativt att samma faktorer som skadar huden (stress, trötthet, föroreningar, genetisk åldrande etc.). För att visa håret samma kärlek som huden har Hair Rituel by Sisley utvecklat ett ultraeffektivt hårvårdssortiment med en kraftfull koncentration av växtbaserade extrakt, eteriska oljor, mineraler, vitaminer och proteiner. Låt oss ta en titt på några av bästsäljarna som du bara inte får missa!

 

Boosta håret med volym och glans

Vill du ha mer volym i håret? Det första du bör göra är att satsa på ett schampo som lyfter ditt hår i stället för att tynga ner det. Även om det låter lockande med produkter som är ”super soft” gör de sällan något för din volym. Revitalizing Volumizing Shampoo är framtaget för att både vårda och boosta volymen i ditt svall. Näringsrik camelinaolja rengör varsamt håret samt adderar vitaminer och mineraler till hårbotten. Njut samtidigt som det rika och härliga skummet sveper bort orenheter och lämnar ditt hår mjukt och glansigt med fantastisk volym.


Vårdande leave-in-creme som aktiveras av värme

Vem älskar inte en multifunktionell leave-in-creme på sommaren? The Cream 230 är fylld med botaniska oljor och ett unikt komplex som aktiveras av värme! Hårfibrerna skyddas mot skador från värmeverktyg upp till 230 °C. Dessutom kommer du enklare kunna föna håret med perfekt resultat och plattången glider smidigare över håret med frisset under kontroll. Om du likt oss tycker det är ganska härligt att låta håret självtorka på sommaren och skippa värmeverktyg är The Cream 230 perfekt för att ge håret extra glans likt ett näringsrikt balsam. Applicera i torrt eller fuktigt hår och fokusera på längderna och topparna. Den ljuvliga doften ger en extra lyxig känsla.


Fantastisk volym och textur till håret

Om du vill ge ditt hår ett rejält lyft får du bara inte missa Volumising Spray. Ditt hår får genast ett lättviktigt lyft och adderad textur för långvarig volym som håller hela dagen – och kvällen! Precis som resten av stylingserien hos Hair Rituel by Sisley så är detta inte ”bara” en fantastisk stylingprodukt utan också en näringsrik cocktail för ditt hår. Boswellia-gummi ger håret textur textur utan att klibba och har en rotlyftande effekt. Volumiserande harts förvandlar tunt, platt hår till voluminöst på ett kick. Riskli-proteiner verkar för att ge en intensiv och långvarig volymeffekt samtidigt som pro-vitamin B5 stärker hårfibern och ger ökad glans.

870 kr

Produkter från artikel