Linda Bloms favoriter

Linda Blom heter innehavaren av Värmlands största skönhets- och modeblogg Lily. Till skillnad från andra inom området vet Linda vad hon snackar om - hon är nämligen utbildad frisör. I denna egenskap av legitimerad hårarbetare listar hon här sina fem favoritprodukter för Bangerhead!
1. Sebastian Light Shampoo
Sebastian Light-produkterna är fullkomligt fantastiska! Håret känns verkligen rent, blir glansigt, mjukt och luftigt. Produkterna tynger inte ned på något sätt och dessutom lämnar dom håret riktigt väldoftande. Balsamet är skönt och utredande. Ett stort plus att Sebastian's produkter är färgbevarande.
2. Sebastian Trilliant
Ett perfekt värmeskydd! Det känns knappt att man har produkt i håret och det ger en riktigt fin glans. Jag tycker inte om när håret blir strävt, så denna spray är perfekt för oss som gillar långa, mjuka och glansiga hår. Använder den främst när jag skall göra håret rakt, vid lockar gillar jag något med lite stadga i för att få lockarna att hålla bättre.
3. Lanza Neem Plant Silk Serum
Det här är många produkter i en. Inte nog med att den ger håret smidighet, glans samt innehåller värmeskydd. Den har även UV-skydd i sig och applicerar du den i fuktigt hår halveras torktiden. Doften skall vi inte ens prata om, underbar. Dryg är den också.
4. KMS Hairplay Makeover Spray
Matt och härlig "dagen efter spray" som är bra när du skall "åter-styla" din frisyr. Ger struktur på håret, utan att det blir strävt, perfekt för att skapa lite volym eller liknande. Dessutom innehåller den rispulver som absorberar överflödiga oljor, perfekt om håret är lite fett och skitigt alltså.
5. ghd Pink Limited Edition
Det finns en anledning att ghd's stylingtänger kallas hårets Rolls Royce. Det finns ingenting som denna tång inte klarar av. Locka, våga, platta, böj - gör precis vad du vill. Relativt skonsam för håret och dessutom riktigt snygg!