Karin Bylunds favoriter

Har du modekoll? Du bör du känna till Karin Bylund, det senaste stjärnskottet på det Modette-skimrande bloggosfäriska himlavalvet. Exklusivt för BangerHead har hon vänt upp-och-ner på sitt badrumsskåp, och därefter redovisat vad som landat vid hennes fötter. (Hennes blogg hittar du på Modette.se.) Mycket nöje!
1. Moroccan Oil Treatment (100 ml)
Eftersom jag aldrig någonsin klipper mitt hår, förutom den enstaka gång om året jag kör över det med kökssaxen, är jag noggrann med att återfukta det. Den här oljebehandligen är perfekt i kriget mot kluvna hårtoppar.
2. KEB Skin Boosting Capsules
Sedan jag varit liten har jag alltid varit noggrann med att ge stil åt kroppen inifrån. Nuvarande favoriten kommer i form av kosttillskottet KEB Skin Boosting capsules.
3. OSiS Dust it Mattifying Powder
Jag har aldrig lidit av fett hår. Däremot kan det lätt bli lite platt och formlöst som ju långt hår lätt kan bli. Pepprar på detta för ett fluffigare, mer lättformat barr. Bättre än alla hårsprayer som finns och förpestar inte heller atmosfären.
4. REF Dry Shampoo 204
Hundraprocentigt torrschampo när man inte orkar, alternativt inte hinner, tvätta håret innan tillfällen man vill se presentabel ut på (vilket är ofta förekommande). Stort plus för att den även ger håret volym.
5. Clarins Beauty Flash Balm
Upptäckte den här ansiktskrämen när jag första gången kände ängslan över att få ett trött, russinlikt ansikte och började knycka mammas exemplar. Ger huden en uppfriskad och fräsch känsla.