Jennie Hammars favoriter

För några dagar sedan var Jennie Hammar nominerad i Veckorevyns Blogawards i kategorin "Årets nykomling" - nu listar hon sina fem favoritprodukter för håret på Bangerhead. Det mesta tyder alltså att frilansjournalisten och Glamourbloggerskan går från klarhet till klarhet. Tjejen som ena veckan äter vattenmelon vid någon hipp pool i Los Angeles - bara för att nästa hälla sig sojalatte i nåt hippt gatuhörn i New York - frigjorde några minuter i sitt intensiva schema och avslöjade hemligheterna bakom sitt perfekta hår. Mycket nöje!
1. Kerastase Bain Chroma Riche
Dyrt, men drygt. Mitt hår är slingat och därför lite skört. Chroma Riche stärker håret och framhäver slingorna. Håret ser friskt, blankt och levande ut! Plus att det doftar fantastiskt.
2. Kerastase Chroma Riche Mask
Också denna produkt har blivit rutin. Jag försöker att inte tvätta håret oftare än var tredje dag, och då varierar jag mellan balsam och inpackning. Denna inpackning motverkar torra kluvna toppar och gör håret härligt lent och välmående. Efter ÅR av ambivalent inpackningsprovande har jag kommit fram till att den här är absolut bäst för mitt slingade hår. Jag kan intyga att man verkligen SER vilken lyster den ger.
3. Parlux 3200 Compact
Jag låter oftast håret självtorka, delvis av ren lathet, men också för att låta håret vila. De gånger jag blåser det behöver jag en bra hårtork som bygger upp volym snabbt och effektivt. Jag har gått igenom alltför många Claes Ohlson-fönar som bara fisit fram snålblåst.
4. OSiS Dust It Mattifying Powder
Jag, med mina fina hårstrån, kämpar dagligen för volym. Den här produkten gör håret lite “skitigt” och härligt medgörligt.
5. Redken Body Full Volume Amplifier
Den här produkten ger glans och volym. Utöver OSiS Mattifying Powder är detta den enda stylingprodukten jag använder.