Freja Kjellbergs favoriter

Indianfanatikern (och modellen) Freja Kjellberg blev ett välkänt namn redan för några år sedan i samband med hennes fullkomliga defilering i första vevan av Top Model. Sedan dess har hon inlett en framgångsrik karriär som modeskribent och bloggare på Veckorevyn. Här listar hon de fem produkter som åsamkar ultracravings på alla fronter. Mycket nöje.
1. Philip B Lavender Hair & Body Shampoo
Jag har länge haft Philip B som mitt absoluta favorithårvårdsmärke. Det är lite dyrt men det får man tillbaka i vackert hår. Jag tycker att alla borde välja så naturliga produkter som möjligt, som är fria från parabener och sulfater. Speciellt vi som har ganska så fina hårstrån. Vårt hår tar mycket mer skada av alla starka kemikalier, därför väljer jag Philip B´s produkter, som är fria från det och ger ett grymt slutresultat. Ett av mina favoritschampon är Philip B Lavender Hair & Body Schampoo.
2. Philip B Deep Conditioning Rinse Classic Formula
Eftersom jag gillar att hålla mig till samma märke när jag väljer schampo och balsam så använder jag Philip B Deep Conditioner Rinse Classic Formula, som gör håret glansigt och smidigt efteråt.
3. Philip B Lovin' Leave-In Conditioner
För att lyxa till det lite extra använder jag min absoluta favorit: Philip B Lovein´Leave-in. Man får så underbara lockar och håret blir helt otroligt mjukt. Detta är en inpackning som man har i efter att man har tvättat håret och sedan låter man den sitta i. Den gör underverk!
4. Redken Iron Silk 07
Jag försöker utsätta mitt hår för så lite slitage som möjligt i form av värme och stylingprodukter, men ibland vill man ju göra sig lite fin eller när jag är ute och gör modelljobb. Då är det viktigt att ha ett bra värmeskydd och Redken Iron Silk 07 kan jag alltid lita på. Jag föredrar sprayer då jag tycker att krämer oftast tynger ner håret, vilket jag inte vill när jag ska styla det. Sedan känns det som att spray fördelar sig jämnare i hela håret.
5. L'Oréal Solar Sublime Conditioning Spray
Jag är även väldigt noggrann med att skydda mitt hår under sommaren när jag är ute i solen. En produkt jag använder är Loréal Solar Sublime Conditioner Spray. Den skyddar mitt hår mot solens UV-strålar som torkar ut och förstör håret.