Flora Wiströms favoriter

Flora är Devotes mest kreativa bloggerska med ett sinne för bild och foto som ingen annan. Hon parar sin docksöta klädsel med en passion för att illustrera. Bloggen hittar du på floras.devote.se
1. Schwarzkopf OSiS Dust it Mattifying Powder
Dust it är en räddare i nöden när det kommer till styling av håret. Det funkar bra som torrschampoo när man inte hinner tvätta håret eller som volymboost när kalufsen hänger ledsamt längs med ansiktet. Det är speciellt bra för luggar! Dust it är även toppen när man vill få lite textur på håret och fungerar som substitut för saltvattensspray.
2. bareMinerals Get Started Kit
Jag älskar Bare Minerals speciellt under sommaren, då jag helst håller mig ifrån tjocka foundations och föredrar lättare puder där huden kan andas (dessutom innehåller detta mineralsmink solskyddsfaktor!). De olika borstarna gör även att man kan täcka mer på vissa ställen av ansiktet och hålla andra ställen helt fritt från puder. Jag går sällan utanför huset utan lite "Warmth all-over face color", världens bästa solpuder.
3. Moroccan Oil Treatment
Mitt hår tenderar till att bli frissigt och torrt, därför älskar jag den här håroljan som gör mitt hår mycket mer glansigt och mindre torrt och tovigt!
4. Kerastase Bain Bio-Recharge (Fett/Kombi)
Precis som att min hud är torr på vissa ställen och fetare på andra, fungerar mitt hår likadant. Det är torrt i längderna men blir snabbt fett i hårbotten. Detta schampoo lugnar hårbotten medan det återfuktar längderna. Suveränt!
5. BaByliss Ceramic Hairsetters
Jag tycker att det är så himla krångligt att locka håret med locktång så därför älskar jag värmespolar. Det går snabbt och resultatet blir otroligt fint!