Elin Östmans favoriter

Elin Östman är moderedaktör och den som bossar över Devotes Fashioncorner. 22 år från Stockholm, überkreativ, älskar att pyssla och göra om saker i garderoben och har världens finaste hollywood-lockar även en regnig tisdag. Spana in bloggen HÄR.
1. Joico Silk Result Straight Smoother
I våras investrade jag i ett värmeskydd att använda i samband med att jag fönar och lockar håret. Efter att ha börjat använda det regelbundet kunde jag känna en direkt förändring, där håret inte blev lika slitet vid användning utav värmeverktyg.
2. Kerastase Bain Nutri-Thermique
Ett vårdande schampo var också en given investering. Ju bättre produkter du använder och ju mer du tänker på att vårda ditt hår - desto bättre kommer ditt hå att må.
3. Le Tan Instant Face Tan
Jag går gärna osminkad, vilket gör att om jag inte hade använt brun utan sol för ansiktet så hade jag sett otroligt trött ut. Därav är min allra bästa skönhetsvän ett ansikts-bus!
4. Le Tan Jet Dry Bronze
För kroppen älskar jag att bättra på brännan med en spray-brun utan sol. Det är den allra lättaste bus:en att applicera, det blir sällan ojämnt och är lätt att skrubba bort.
5. Butter London Nagellack Yummy Mummy
Färgen på naglarna i sommar är denna. Lattebeige. Stilren, simpel och lättmatchad. Butter London gör de snyggaste förpackningarna dessutom.