dr. brandt

dr.brandt

Dr Fredric Brandt var en visionär inom kosmetisk dermatologi, och hans forskning ligger till grund för en mängd genombrott inom dermatologisk forskning. Dr Brandts innovativa och mångfaldigt prisade hudvårdsserie kombinerar spetsteknologi med aktiva växtextrakt, för synliga resultat och ett alternativ till kosmetiska ingrepp.

Om dr.brandt

Dr.Brandt började sin karriär inom medicin och cancerforskning på Memorial Sloan-Kettering Hospital i New York där han studerade behandlingar för leukemi. Där upptäckte han användningen av naturliga antioxidanter för att bekämpa effekterna av fria radikaler, vilket i sin tur banade vägen för hans karriär.

Hans arbetssätt består av att hela tiden bryta barriärer inom hudvård och skapa nya innovativa hudvårdsprodukter utefter olika hudvårdsbehov. Han hämtar mycket inspiration från salongsbehandlingar på hudvårdskliniker och återskapar detta i produkter som kan användas hemma av alla.

Serier

Pores No More - En serie med produkter anpassade för dig med en kombinerad till fet hudtyp som vill minimera porer och kontrollera överflödig talgproduktion. Favoriten och prisvinnande Pores No More Vacuum Cleanser Mask löser upp tilltäppta porer och ger en lätt exfoliering.

Needles No More - Anti-age serie som fokuserar på att minska fina linjer och rynkor, ge huden en fastare och ungdomligare känsla. Inspirationen har hämtats från behandlingar som idag används på hudvårdskliniker.

House Calls - Produkter skapade för att ge salongsresultat hemma! Med ingredienser så som retinol som verkar mot fina linjer, rynkor, slapphet och jämnar ut hudtonen får huden en förbättrad textur och känsla.

Våra favoriter

Med över 20 års erfarenhet inom medicinsk forskning kan man lita på att dr.brandts produkter håller hög kvalité. Vi har listat några av våra favoriter här nedan som du inte får missa!

Pores No More Pore Refiner Primer. Denna kändisfavorit är en multifunktionell primer som jämnar ut hudtonen, minimerar porerna och minskar fina linjer. Huden får en matt finish och en airbrushed effekt som passar perfekt innan makeup.

House Calls 24/7 Retinol Eye Cream. En fantastisk ögonkräm med anti-age effekt som minskar fina linjer, återfuktar och skyddar mot oxidativ stress. Retinol verkar utslätande på huden och minimerar rynkor, olivextrakt motverkar torrhet och mikrorubinkristaller ger en uppljusande effekt.

Clean Biotic Yoghurt Cleanser. En mild och pH-balanserad ansiktsrengöring som avlägsnar smuts, föroreningar och makeup. Antioxidanten klorofyll renar och lugnar huden medan hyaluronsyra verkar djupt återfuktande. Den här rengöringen passar bra för dig med en känslig hudtyp.

Läs mer Dölj information
Filter
Produktserie
Stäng och visa produkter
Pris
300 - 399 kr 400 - 499 kr 500 - 749 kr 750 - 999 kr Över 1000 kr
Stäng och visa produkter
22 produkter
Dr Brandt 25 & Fab kit
dr. brandt Dr Brandt 25 & Fab kit

1395 kr 1395 kr Rek.pris 

0
dr.brandt House Calls 3D Lip Plumpfix (10g)
dr. brandt Pores No More Luminizer Primer (50ml)
dr. brandt Pores No More Cleanser (105ml)
dr. brandt Microdermabrasion (50g)
dr. brandt Oxygen Flash Facial Recovery Mask (40ml)
dr. brandt Poredermabrasion Exfoliator (60g)

Leverans hem till dörren. Läs mer >