Columbine Smilles favoriter

Sveriges nya stjärnskott på modehimlen heter Columbine Smille. Hon har (förutom stående texter i landets största tidningar) på kort tid bevisat att det går att kombinera ett vackert yttre med oklanderlig smak och blick för detaljer. Just nu är hon aktuell tillsammans med hennes fashionhöghet Elin Kling att starta nya modemagasinet Style By. Bloggen hittar du på vår favoritmodeportal Freshnet HÄR. Men innan du förälskar dig i Columbine så föreslår vi att du kikar på hemligheterna bakom hennes spikraka hår, som smidigt nog ligger precis här under. Trevlig läsning.
1. Redken Smooth Down Duo
Ett drygt schampo och balsam är värt att lägga pengar på då det ofta ger ett hållbart resultat och räcker betydligt längre. Redkens Smooth Down är perfekt för min nya page eftersom den håller mitt frissiga hår i styr och håller nere volymen.
2. Parlux 3500
Eftersom det är svinkallt ute är en fön ett måste! Jag ser till att ha en med högt watt-antal så jag slipper lägga ner dyrbar tid (morgontrött som jag är) på att föna håret i hundra år.
3. GA.MA CP1 Ceramic
Plattång är något jag använder varje dag så därför är det viktigt att den kan hålla en hög temperatur och att den är lätt att använda. GA.MA:s plattänger är en stående favorit.
4. TIGI Bed Head Control Freak Serum
Detta lätta serum hjälper dig att göra ditt hår rakt och glansigt. Applicera i fuktigt hår. Med både värmeskydd och fuktresistenta ingredienser skyddar serumet ditt hår från slitage och värme. Kombinera med After-Party eller Extra Extra Straight.
5. American Crew Fiber
Ett torrt vax utan glans (jippie!) som gör så att jag lätt kan transformera en rufsig page till sofistikerat backslick. Den är dessutom lätt att tvätta ur och får inte håret att se fett ut, som många andra vaxprodukter.

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö