Camilla Åstrands favoriter

Med tidigare uppdrag som skönhetsredaktör på Rodeo, stjärnbloggare på Nöjesguiden och stylistjobb kvalar Camilla Åstrand med marginal in som högklackad mångsysslare i gräddan av nöjesmedia. Vi högg henne, ställde henne mot väggen och slet ur henne sanningen om hennes hår. För er skull. (Hennes blogg hittar du på Freshnet.)
1. Redken Blonde Glam Shampoo
Det här schampot är ett av de få schampon jag testat som verkligen tvättar rent utan att torka ut håret. Samtidigt doftar det underbart av grapefrukt och ger mitt blonda hår den där extra glansen som visar på skillnaden mellan schampo och schampo.
2. Redken Blonde Glam Conditioner
När jag redan löddrat in håret i den fantastiska doften av grapefrukt vill jag inte blanda in andra dofter. Det här balsamet i samma serie avslutar vad schampot började, på ett mer än godkänt sätt.
3. Joico Color Endure Violet Shampoo
Precis som de flesta andra tjejer i Sverige drömmer jag mardrömmar om gult hår. Jag kan må psykiskt dåligt av att mitt hår skiftar i gult, och kan därför inte leva utan det här "silverschampot" som med sin violetta färg drar ut gula toner och ger mig tillbaka den där iskalla blonda tonen jag betalat överdrivet många tusenlappar för.
4. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor
Under mina år i Barcelona var det där här inpackningen som räddade mitt hår efter för långa dagar på stranden eller för sena nätter på rökiga klubbar. Håret blir som nytt, och doftar underbart av godis och kakor. Dock är den så otroligt effektiv att jag endast använder den när det är kris, eftersom den annars kan vara för tung. Är håret i relativt bra skick använder jag istället...
5. L'Oréal Intense Repair Masque
En otroligt prisvärd inpackning som är perfekt att sätta i håret den där söndagskvällen man ändå bara sitter hemma och tycker synd om sig själv. Den är även otroligt dryg, med tanke på att jag haft samma burk i snart ett år, och ändå använt den en gång i veckan. När man väl börjar använda den kan man inte sluta!