Bangerhead Studio

En skönhetssalong i centrala stockholm

Våra professionella frisörskor och auktoriserade hudterapeuter står redo sex dagar i veckan för hjälpa dig hitta rätt i skönhetsdjungeln. Besök gärna oss face-to-face i vår studio på Humlegårdsgatan 14 i Stockholm där vår eminenta personal utför förstklassiga behandlingar för både hud och hår.

Hemsida: www.bangerheadstudio.se

Välkommen in!

  Öppettider
Måndag 10.00 - 18.30
Tisdag 10.00 - 20.00
Onsdag 09.00-18.30
Torsdag 09.00-18.30
Fredag 10.00-18.30
Lördag 09.00 - 15.00
Söndag Stängt

  Adress
Bangerhead Studio
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

  Kontakt
Tel: 08 611 91 19
info@bangerheadstudio.se

  www.bangerheadstudio.se

Vi på salongen

Sofia Persson

Stylist

Sofia kommer ifrån Dalarna och har tidigare jobbat som frisör i både Göteborg och Oslo. Hon innehar gesällbrev och tycker speciellt om formbara klippningar, som tex herrklipp och korta frisyrer i övrigt. Att få vara kreativ med både färg och klipp och skapa en helhet för kunden är också något Sofia värdesätter högt. Hon har tidigare varit med och tävlat i Årets Frisör både i Norge och Sverige.

Emelie Järpell

Stylist

Emelie har en treårig gymnasieutbildning från Polhemsskolan i Lund med inriktning hantverk/frisör. Hon tog sitt gesällbrev 2006. Efter det började hon jobba på salongen De-ny i Svedala där hon stannade i två år, mellan 2006 och 2008. Men Emelie ville testa lyckan i Stockholm och 2008 flyttade hon norrut för att börja jobba på Bangerhead.

Maria Heverius

Stylist

Maria flyttade från Blekinge till Malmö för att utbilda sig till frisör på Chic Academy mellan 2007 och 2008. Efter det letade hon sig upp till Stockholm och började jobba på Hair Solution som ligger på Drotninggatan. Där stannade hon i två år innan hon kom hit till Bangerhead 2010.

Tifony Goodman-Trachez

Hud- & spaterapeut

Bangerhead Studio har vuxit och har nu blivit en fulländad skönhetssalong. Vår diplomerade hudterapeut Tifony tar nu hand om dig som söker behandlingar för ansikte och kropp.

Frågor om hår och hud?

BangerHead Studio

Har du frågor om hur du ska sköta ditt hår, vilken den bästa dagkrämen är eller vill du boka en tid hos oss? Tveka inte att skicka ett mail med hjälp av formuläret här nedan så ska vi svara så snart vi kan! OBS! Frågor som har med Bangerhead.se att göra hänvisas till Kundtjänsten.

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö