Anna Hibbs favoriter

Bloggaren Anna Hibbs har inte bara ett fast grepp om sina läsare på Stureplan.se - hon kan också trolla med lockarna. Exklusivt för Bangerhead listar hon de fem viktigaste produkterna som ger henne monstercravings utöver det vanliga! Bloggen hittar du HÄR.
1. ghd IV Styler
Jag fick nys om ghd när jag bodde i Australien, och sedan dess har jag inte kunnat använda nån annan plattång. Det är det enda stylingverktyget jag använder till mitt hår, för att locka, platta eller få till ett snyggt vardagligt svall med volym.
2. Redken Extreme Superpaket
Redkens Extreme-serie har jag också använt jättelänge, och har inte hittat något som slår den! För mig som har blekt hår, så är det proteiner det behöver! Utan Redkens superpaket hade mitt hår inte varit så tjockt och välvårdat som det är.
3. Rapunzel #60 Ljus Blond Clip On-set Hair Extensions
Permanenta extension känns så himla ute och ofräscht! Sen jag började använda dessa clip-onsen istället för att plåga håret med extensions, så har mitt hår både växt och blivit så mycket fräschare. Älskar att dom håller sig så himla bra vad gäller kvalitet och ser naturligare ut än med riktiga extensions. Är helt frälst vid dessa! Mycket prisvärda dessutom.
4. amika Heat Defence Serum
Det här är en ny favorit i badrumsskåpet! Jag älskar att den både reder ut håret, ger glans, samt verkar som ett värmeskydd.
5. Joico K-Pak Protective Spray
En hårspray med medel stadga men som även skyddar mot värme! Så om man behöver fixa till lite med locktången efter man sprayat så skadar man inte håret, älskar det!