• What's New Till kassan »

  Presenter » Summer sale »
  « Tillbaka | Start Makeup & smink>Ögonsmink>Mascara Elizabeth Mott It's So Big Volumizing Mascara Black (10 ml)

  Elizabeth Mott It's So Big Volumizing Mascara Black (10 ml)

  169 kr

  Antal: 
  Köp nu!

  Fri frakt!

  Skickas inom 24h

  Storlek: 10ml Artnr: B008099

  Why you need it: A unique formula that lengthens and curls your lashes, without smudging! Maintains mega volume for the whole day, and easily removed with water.

   

  • 100% thought lashes looked fuller
  • 80% thought lashes looked longer

   

  Why was it created?

  After years of disappointing mascaras, that failed to deliver what they were supposed to do, I searched all over the world to create a mascara that gave me BIG volume. Working with the top cosmetics laboratories, I formulated the perfect volumizing mascara that didn’t smudge and can be worn all day. It’s also sweat and water resistant. I wear this mascara to the gym (shhh, it’s a secret), and it won’t budge even after a long run or spinning class! XOXO, Alice Founder, Elizabeth Mott

  The secret Weapon: The hourglass brush shape, with its long and short bristle pattern, delivers just the right amount of mascara to each lash. It’s like magic, watch your lashes grow BIGGER with each layer.

  Ingredients:
  Deionized Water, Acrylates Copolymer, Bees Wax, Carnauba Wax,Stearic Acid, Triethanolamine, Hydroxyethylcellulose, Cetyl Alcohol, Polysorbate 80,Polyvinyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Methyl Paraben, Phenoxyethanol, Propylparaben, CI 77499

  Det här är den bästa mascara jag har haft! Den är lite knepigare att applicera än andra mascaror, men den går att jobba med och resultatet blir superlånga vackra fransar som ser naturliga ut. Att den sedan sitter kvar hela dagen utan att smula (!) men ändå är enkel att ta bort med sminkborttagning gör att den får full pott av mig.

  Bästa mascaran som finns. Sitter hela dagen.

  Då jag har ganska korta fransar fungerade inte denna särskilt bra. Jag fick ta på mascara flera gånger för att det ens skulle fastna lagom mängd på fransarna och det var omöjligt att bygga upp någon volym. Besviken!

  Bästa mascaran. Inga tvättbjörns ögon om man råkar somna med mascaran på efter en utekväll. Inte heller efter en lång dag eller efter ett gympass!

  Helt unik mascara har alltid problem med att det känns som att jag blir svart under ögonen på slutet av dagen. Men inte med denna samt att den avlägsnas busenkelt med lite varmt vatten.

  Klarar mig inte utan den. Hur gjorde jag innan?

  Bra!!

  Blev lite besviken på mascaran e efter alla underbara recensioner, den klumpar sig på fransarna och ger inte den längd som många av mina andra lenghtening mascaror ger. Ett plus är att den tvättas bort väldigt enkelt.

  Mycket bra mascara som ger långa fina separerade fransar. sitter där den ska hela dagen och jag brukar alltid ha problem med att mascaran ger upp innan dagen är slut. Får inte full pott då den inte ger volym som den utger sig för att göra. Men passar mig toppen och kommer att köpa igen så fort min är slut !

  Superbra mascara har redan testat den

  Superbra mascara verkligen!!

  Har nu provat Its so big i en vecka. På plussidan är att den inte smular, sitter bra under dagen och klarar till och med en regnskur eller två, lätt att ta bort samt ger riktigt långa ögonfransar. På minussidan är att den inte ger så mycket volym som jag hade önskat utan mest längd trots både två och tre lager men är du enbart ute efter längd kan jag rekommendera den. Kommer dock själv att gå tillbaka till mina gamla favoriter som till exempel mascaror från Dior eller Lancome då jag tycker att de ger både volym och längd som jag är ute efter.

  Bästa mascaran jag testat, sitter jätte bra och håller länge även ett snabbt bad tål den. Ser ut som jag har lösögonfransar och hur lätt som helst att få av.

  Älskar den här mascaran, sitter utan att smula sig hela dagen och är suuuper enkel att ta bort på kvällen med enbart vatten. Kunde inte bli bättre!

  Bästa mascaran! Separerar, ger längd och volym utan att kladda eller släppa färg under dagen. Tål svett och tårar men är lätt att tvätta bort.

  Den absolut bästa mascaran jag provat. Folk frågar om jag har lösögonfransar.

  Väldigt bra mascara, dock så är den lite seg i konsistensen, så den kan vara lite svår att lägga på fransarna. Men när du har fixat till den blir den verkligen jättefin!!:)

  Bästa mascaran jag någonsin har testat!

  Nedan kan du betygsätta på en skala från 0-5. Skriv ditt namn, en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln och klicka på skicka. Ditt namn kommer att visas som avsändare.

  Ditt namn:*
  Din e-postadress:
  Betyg:*

  Kommentar:*

  Ange koden fqa4Vm

  Visa epostadress vid betyg? 
  Ja
  Nej
  Skicka »