Xbrow Eyebrow Conditioner | Fri frakt & låga priser | Bangerhead
Xbrow
Xbrow Eyebrow Conditioner
Xbrow Eyebrow Conditioner

Xlash
Xbrow Eyebrow Conditioner

499 kr / 374 kr
Antal: 
I lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten Artnr: B000232

Nu är den äntligen här! Få fylligare ögonbryn med Xbrow – samma fantastiska formula som för Xlash, men nu anpassad för ögonbrynen. Xbrow är ett nyskapande ögonbrynserum som ger tätare och fylligare ögonbryn på 3-4 veckor. De verksamma ingredienserna återfuktar ögonbrynen och ger dem styrka. Pensla en gång om dagen på rena och torra ögonbryn.

Resultatet ger dig mer välformade och täta ögonbryn som förstärker din personlighet.

Storlek:3ml
Användning
Applicering: 1. innan du använder xbrow rekommenderar vi att du tar bort make up och tvättar ditt ansikte. 2. ta fram din xbrow och ta försiktigt ut penseln för att minska risken för spill. 3. applicera en tunn linje av xbrow jämnt på roten av dina ögonbryn. 4. upprepa din användning av xbrow i helst 30 dagar för att uppnå bästa resultat, varje kväll. fördelar: hjälper dina ögonbryn att nå sin fulla potential i fyllighet. ögonbrynen blir starkare, välformade, tätare och mer definierade.
Ingredienser

Why we love it

I Magazine (
)
XlashMer från Xlash

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
Emelie J 2019-08-15 @ 11:10:53 Verifierad köpare

Mina ögonbryn känns starkare och tjockare! En toppen produkt

Erica L 2019-06-05 @ 16:45:01

Helt fantastiskt serum för ögonbrynen! Har använt detta nu i ca 6 veckor och jag ser stora förändringar. Stråna är mörkare och brynen har fått en fylligare känsla. Jag applicerar en liten mängd varannan till varje kväll och behöver knappt fylla i dem längre när jag sminkar mig. Jag hade innan väldigt blonda och glesa bryn som fått en total makeover tack vare det här serumet! Helt kär :)

+ Fler recensioner

Senast visade

XlashXbrow Eyebrow Conditioner

374 kr 499 kr

2