Vitamin-C + Retinol = sant

It's a match.

Retinol och C-vitamin är den perfekta kombinationen i din hudvårdsrutin. Varför kan man fråga sig. Helt enkelt eftersom att de båda är antioxidanter som förhöjer varandra. Kort sagt, retinolet kan jobba djupare i hudlagret tack vara C-vitaminet som även förhindrar att retinolet oxiderar. Tips: Använd C-vitamin på morgonen för att skydda huden mot föroreningar och pigmentförändringar och retinol på kvällen för att påskynda cellförnyelsen. 


C-vitamin.

Efterlyser du mer lyster, fukt, skydd mot fria radikaler och en produktionsboost av kollagen i din hy? Svaret kan då vara C-vitamin som du hittar i bland annat Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C. Ger din hy ungdomligt glow på ett ögonblick samtidigt som huden känns både mjukare och fastare.

 

Retinol.

Retinol är en A-vitamin som som når långt ner i våra hudlager och som stimulerar produktionen av både kollagen och elastin. Visionnaire Skin Solutions Retinol innehåller 0.2% retinol, perfekt för dig som vill reducera synliga rynkor och återfå spänst. Retinol minskar även synligheten av hudpigmenteringar eftersom att syran ökar hudens cellförnyelse.

Shoppa favoriterna.

Filter
2 produkter
Lancôme Visionnaire Skin Solutions 15% Vitamin C (20ml) Y
Lancôme Visionnaire Skin Solutions Retinol (30ml) Y
Lancôme Visionnaire Skin Solutions Retinol (30ml)

555 kr 612 kr 740 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >