Vita Liberata Neroli & Argan Milk SPF 50
Vita Liberata Neroli & Argan Milk SPF 50

Vita Liberata
Vita Liberata Neroli & Argan Milk SPF 50

445 kr / 356 kr
Antal: 
Endast ett fåtal i lager

Fri frakt!

Skickas inom 24h

Om produkten B020122

Lugnande icke-oljig bredspektrum SPF-mjölk med magiska egenskaper. Bredspektrum SPF för skydd mot UVA-och UVB-strålar, antioxidanter som bekämpar fria radikaler och fotoåldrande. Lätt silkeslen formula.
Neroliolja för hudföryngrande, reparation och balans. Arganolja för reparation av huden med antioxidanter som neutraliserar skador från fria radikaler och bekämpar fotoåldrande. Reforcyl ger huden näring och förbättrar dess fasthet och elasticitet. Proteolea ger yngre hud på bara fyra veckor. Olivbladsextrakt bromsar hudens åldrande på cellnivå och främjar avlägsnandet av toxiner från cellerna.
Har även antivirala och antimikrobiella egenskaper. Jujubärsexktrakt stärker och livar upp huden, stöder det antioxidativa systemet och främjar läkning. Fruktaner återfuktar och lugnar huden.Skapar en skyddsfilm på huden och hjälper till att balansera den. Mirakelgräs stärker hudytan och förbättrar epidermal hudsyntes.

Vid användning: Applicera rikligt på huden 15 minuter före solexponering och applicera på nytt minst en gång i timmen och efter kontakt med vatten.

Hudtyp:Torr
Vita LiberataMer från Vita Liberata
Användning

Ingredienser

I Magazine (
)

Omdömen ()

Ge ditt omdöme
+ Fler recensioner

Mer till dig

Hawaiian Tropic Silk Hydration Lotion SF30

95 kr 119 kr

1
Pixi Sun Mist

279 kr

0
NUXE Creme Prodigieuse DD

233 kr 245 kr

0

Senast visade

Vita Liberata Neroli & Argan Milk SPF 50

356 kr 445 kr

0

Gratis hemleverans i Stockholm, Göteborg & Malmö