Vilken ansiktsmask väljer du?

Treat your skin.

Ta hand om din hy i vinterkylan, den behöver lite extra kärlek så här års. För just en extra boost av vård väljer vi såklart att plocka fram favoriten bland våra ansiktsmasker. Nu råkar det dock vara så att vi har några stycken inom just den kategorin. Du finner dem nedan.


Renaissance Mask.

Någon som scoutar efter lystergivande hudvård att sysselsätta sig med i vinter? För sådana fall är denna ansiktsmask från OSKIA Skincare en som borde stå högst upp på din to-do. En prisvinnande mask som påskyndar cellförnyelsen och lämnar huden med ett helt fantastiskt glow. Denna ansiktsmask är dessutom fullpackad med näring i sann OSKIA Skincare-anda.


Velvet Sleeping Mask.

När vi ändå snackar prisvinnande hudvård så har denna sovmask från Sisley också kammat hem en och annan utmärkelse. För en hy som känns torr, stram och irriterad så har vi här en mask som under natten reparerar huden så att du kan vakna upp till en mjuk, len och behaglig hy igen. Funkar utmärkt även som SOS mask, för en hy som behöver snabb vård.


Deep Cleansing Mask.

Okej, inte trodde du att vår detox-favorit från Omorovicza skulle gå obemärkt förbi i detta sammanhang? En ansiktsmask vi inte kan vara utan när huden är i behov av en djuprengöring. För här har du en ansiktsmask som rengör med bravur, tacka exempelvis kalcium och magnesium för det som tömmer tilläpta porer och drar ut orenheter.


Supreme Moisture Mask.

Absolut fullproppad med aktiva ingredienser, ändå kommer den med en härligt lätt formula. Nu under kallare tider är risken för en obalanserad barriär större. Denna mask från Nuori tillför inte bara fukt, fyllighet och lyster utan främjar även en starkare skyddsbarriär. En ansiktsmask vi kommer använda oerhört frekvent i jul.

Shoppa produkterna.

Filter
5 produkter
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml) Y
OSKIA Skincare Renaissance Mask (50ml)

769 kr 769 kr Rek.pris 

6
Nuori Supreme Moisture Mask (50ml) Y
NUORI Supreme Moisture Mask (50ml)

695 kr 695 kr Rek.pris 

0
Omorovicza Deep Cleansing Mask - Super Size (100ml) Y
Sisley Velvet Sleeping Mask with Saffron Flowers (60ml) Y
Omorovicza Deep Cleansing Mask (50ml) Y
Omorovicza Deep Cleansing Mask (50ml)

823 kr 823 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >