Vi välkomnar NuFACE

Föryngrande skönhetsapparat.

Hyllorna (snarare vårt lager) är fullproppade med produkter från nylanserade NuFACE. Hudvårdsföretag från andra sidan Atlanten som erbjuder högteknologiska skönhetsapparater för hemmabruk. NuFACE tacklar uppgifter som att göra huden fastare och reducera synligheten av rynkor. Men NuFACE är så mycket mer än det. Vi berättar allt du behöver veta om varumärket nedan.


Resultatet.

Genom träning och motion formar vi muskler, samma gäller även för ansiktet och halsen. Grundtanken bakom NuFACE är att träna ansiktet med hjälp av mikroström. Efter regelbunden användning resulterar det i att huden återfår spänst, synligheten av rynkor minimeras samt att konturer kring exempelvis ögon, kinder och käke förbättras.


Produkterna.

Utöver deras skönhetsapparat behövs även deras Leave-on gel primer för att mikroströmmen ska kunna ta sig ner i huden. Till denna mikroströmsapparatur kommer även andra fästen beronde på vilka områden/problem du vill tackla. Ett med LED-ljus som arbetar för att reducera rynkor och ett annat för att ge ett mini-lyft kring läppar och ögon.

Upptäck NuFACE.

Filter
5 produkter
NuFACE Leave-On Gel Primer (148ml)
NuFACE Prep-N-Glow Cleansing Cloth (20pcs)
NuFACE Optimizing Mist (118ml)
NuFACE Optimizing Mist (118ml)

375 kr Rek.pris 

0

Leverans hem till dörren. Läs mer >