Verkar återfuktande i hela 100 timmar

Bli av med torr hud en gång för alla.

Nu är det slut på torr och uttorkad hud! Räddningen kommer från Clinique i form av Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator. Deras bästsäljande fuktcreme har blivit uppgraderad och ger nu en omedelbar och långvarig återfuktning som varar i hela 100 timmar, även efter ansiktstvätt! Låt oss ta en närmre titt på innehållet.


100 timmars återfuktning.

Den lätta, oljefria gelformulan har samma härliga konsistens som dess föregångare och absorberas snabbt av huden för att nå 10 lager djupt. Bland de aktiva ingredienserna finner vi aloe vera bio ferment som balanserar och lugnar huden, medan hyaluronsyra verkar intensivt återfuktande och fyller ut fina linjer och rynkor. Den har en dubbelverkande teknologi, Moisture Holding Super Matrix, som aktiverar hudens egen förmåga att bevara fukt.


Multifunktionell fuktcreme.

Du kan använda Moisture Surge 100-Hour Auto-Replenishing Hydrator både morgon och kväll, på rengjord hud. Den fungerar även som en highlighter ovanpå makeup, för att ge huden en daggfrisk lyster. Klappa in en liten mängd på ansiktets högsta punkter. Fler sätt att använda den här smarta multitaskern: som en 5-minutersmask, på torra nagelband, för att släta ut frissigt hår eller för att behandla torra armbågar och knän.

Shoppa nyheten.

Filter
2 produkter
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator
15ml 30ml 50ml
Y
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator

fr. 76 kr fr. 95 kr fr. 95 kr Rek.pris 

0
New
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator (75ml) Y

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >