Värmeverktyg som garanterar en bra hårdag

Favoriter från ghd.

Med ghd är varje dag en bra hårdag. Men det visste du kanske redan. Några produkter som vi tycker garanterar ett perfekt svall har vi dessutom valt att lyfta fram nedan. Frizztämjande värmeborste, den smarta stylern och några andra favoriter från ghd. Värt att nämna är även att några av dessa värmeverktyg kommer i nya limiterade färger tack vare lanseringen av Upbeat collection. Men vi berättar mer om det nedan.


För ett hår utan frizz.

Vi börjar med att presentera frizztämjaren #1 nämligen ghd Glide Hot Brush. Värmeborste som besitter keramisk teknologi med joner gör att du får en jämn temperatur på 185ºC och att du efter några snabba drag upplever mindre frizz och ett mjukare svall. Snabb styling, mycket tack vare kombinationen av långa och korta borst som gör att du kan styla även större sektioner.


Reglerande plattång.

Såklart måste vi också tipsa om ghd Platinum+ Styler, deras första smarta plattång! Och vad menas med en smart plattång? Denna styler känner igen varje hårsektion, tjockleken på ditt hår samt i vilken hastighet du stylar det och anpassar därefter temperaturen så att den blir jämn över de båda plattorna. Ganska smart va? Nu har ghd även lanserat denna i en limiterad blå variant.


Favoriter i limiterad utgåva.

Det är inte bara Platinum+ Styler som fått sig en ny nyans. ghd Gold Styler kommer nu även i mint respektive silver, styler som gör håret slätare, mer glänsade och detta mer skonsamt. Dessutom kommer även omtyckta gdh Helios i en sommarfräsch mint nyans. Hårfön som inte bara levererar snabbare och en mer effektiv föning utan även en mer kontrollerad styling tack vare munstycket.

Upptäck produkterna.

Filter
4 produkter
ghd Glide Professional Hot Brush Y
ghd Glide Professional Hot Brush

1189 kr 1699 kr Rek.pris 

21
ghd Helios Black Y
ghd Helios Black

1399 kr 1999 kr Rek.pris 

0
ghd Platinum+ Styler Y
ghd Platinum+ Styler

1821 kr 2699 kr Rek.pris 

14
ghd Gold Styler Y
ghd Gold Styler

1572 kr 2199 kr Rek.pris 

4

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄