Varför ansiktsserum?

Snabbkurs: Ansiktsserum.

Kanske sitter du och funderar över vad ett serum tillför som en ansiktskräm inte redan gör? Då har vi svaret till dig. Ett ansiktsserum kan sägas utgöra grunden i din hudvård, det når nämligen djupast ner i huden och verkar på hudens levande celler medan en ansiktskräm verkar mer på ytan. Tillsammans har du en hudvårdsrutin som ger en långvarigt balanserad och vital hud. Dessutom gör ett ansiktsserum att din efterföljande hudvård verkar mer effektivt. Crash course complete!


The Ordinary.

Hudvård made easy. The Ordinary besitter produkter utan massa luriga ingredienslistor och erbjuder istället etablerade, effektiva kliniska teknologier. Och ja, The Ordinary har flertalet fantastiska ansiktsserum! The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% är ett serum perfekt för dig med en mer oljig hy som letar efter hudvård som verkar porförminskande.


Transderma.

Svensk serumsexpert! Transderma har fem olika ansiktsserum beroende på vad du vill få ut av din hudvård. Kanske önskar du mer fukt, lyster eller hudvård som verkar anti-aging? Transderma got it all! Transderma M är en favorit i kylan då den verkar starkt återfuktande. Kom ihåg att ett ansiktsserum är ett koncentrat så några få droppar räcker långt.

Shoppa ansiktsserum.

Filter
16 produkter
The Ordinary Marine Hyaluronics (30ml)
The Ordinary EUK 134 0.1% (30ml)
Transderma C (30ml)
Transderma C (30ml)

1250 kr Rek.pris 

0
Transderma A (30ml)
Transderma A (30ml)

1250 kr Rek.pris 

0
The Ordinary Matrixyl 10% + Ha (30ml)
The Ordinary Alpha Arbutin 2% + Ha (30ml)
Transderma R (30ml)
Transderma R (30ml)

1250 kr Rek.pris 

1
Transderma O (30ml)
Transderma O (30ml)

1250 kr Rek.pris 

0
Transderma M (30ml)
Transderma M (30ml)

1250 kr Rek.pris 

1

💄 Dessa erbjudanden vill du inte missa. Klicka här > 💄