Editor's choice / Vårdande bas från Clinique

Vårdande bas från Clinique

Foundations från Clinique.

Den bästa makeupen är den som inte bara täcker utan även vårdar, håller du inte med? Kombinationen hudvård och makeup tycks bli allt vanligare och vi klagar inte alls. Clinique och deras Even Better foundations är precis detta. Makeup som ger en jämn hudton men som besitter en rad andra egenskaper utöver det. Nedan har vi samlat de tre foundations du finner i serien.


Even Better Glow.

C-vitamin är en fantastisk ingrediens att ha i hudvård i den bemärkelsen att den ger en jämn hudton och verkar reparerande. Du hittar den bland annat i Even Better Glow. Foundation som även förser din hy med fukt och skyddar från solexponering tack vare SPF15.


Even Better Refresh.

Fulltäckande foundation som inte torkar ut din hy, detta eftersom produkten även har återfuktande egenskaper. Hyaluronsyra, som är nyckeln till fukt, binder även vatten i din hy och gör att den upplevs mer voluminös.


Even Better Makeup

Storsäljare bland foundations från Clinique och vi förstår varför. Naturlig finish med medium täckning. Even Better Makeup håller sig fin hela dagen, 24 timmars täckning. Precis som resterande produkter från Clinique så är de fria från parabener, ftalater och tillsatt doft.

Hitta din Clinique-foundation

Filter
3 produkter
Clinique Even Better Makeup SPF15
Clinique Even Better Makeup SPF15

272 kr 340 kr Rek.pris 

6
Clinique Even Better Refresh Hydrating And Repairing Makeup
Wn 04 Bone Cn 10 Alabaster Wn 12 Meringue Cn 28 Ivory Cn 40 Cream Chamois Wn 48 Oat Cn 52 Neutral Cn 58 Honey Wn 69 Cardamom Cn 70 Vanilla Wn 76 Toasted Wheat Wn 114Golden
Clinique Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15
WN 48 Oat