Våra stylingfavoriter från Balmain

Stylingtips.

Här är produkterna som kan rädda ett otämjbart och livlöst hår. Vi har tipsen för dig som antingen önskar mer textur, glans eller ett mer lättutrett hår. Kanske önskar du dessutom ett hår som doftar helt gudomligt? Då kommer dessa tips extra lägligt. Stylingprodukterna från Balmain gör inte bara att du får en trendig frisyr utan lämnar en helt magsikt doft efter sig. Du hittar samtliga produkttips några scroll ner.


Låt oss göra det greppbart.

Genvägen till ett hår med textur och volym. Texturizing Salt Spray ger grepp, kontroll, textur och är dessutom fuktresistent. Inte att glömma är hur lätt den är att använda för att uppnå önskad styling. Spraya i antingen torrt eller fuktigt hår, krama håret och du har ett svall med beach vibes. Spaya vid hårrötterna om du även önskar lite extra volym.


I all sin glans.

Önskar du mer glans så är Argan Moisturizing Elixir bättre lämpad. Arganolja som gör att ditt hår ser friskt och välmående ut utan att lämna andra spår i håret. Applicera i fuktigt eller torrt hår för ett glänsande resultat. Stylingoljan kan dessutom användas innan hårtvätt, då för att förkorta torktiden då oljan blockerar vattnet från att tränga in i hårstråna.


Det är lätt att reda ut.

Reparerande styling är alltid uppskattat, så även Silk Perfume. Denna spray innehåller även den arganolja som gör att du får en silkig finish samtidigt den verkar reparerande och skyddar mot yttre skador. Inte bara det, den gör att du lättare kan reda ut ditt hår. Använd produkten likt hur du använder en leave-in conditioner och du får glänsande och mer lättutrett hår.

Upptäck stylingprodukter från Balmain.

Filter
3 produkter
Balmain Silk Perfume
200ml 50ml
Y
Balmain Silk Perfume

fr. 96 kr fr. 129 kr Rek.pris 

8
Balmain Texturizing Salt Spray
200ml 50ml
Y
Balmain Texturizing Salt Spray

fr. 96 kr fr. 129 kr Rek.pris 

7
Balmain Argan Moisturizing Elixir
100ml 20ml
Y
Balmain Argan Moisturizing Elixir

fr. 91 kr fr. 129 kr Rek.pris 

2

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄