Våra bästa tips för en proffsig applicering av din concealer

Så får du perfekt concealer varje gång.

Den ultimata concealern verkar utan att synas. Täcker blemmor, döljer mörka ringar och ger dig en fräsch, strålande look oavsett hur många timmars sömn du fått. Nya Original Liquid Mineral från bareMinerals är en ultralätt vegansk concealer som gör allt detta med nästa generations formula, utan onödiga tillsatser som silikon, talk eller olja.

Vill du få ut maximalt av din concealer? Missa inte våra bästa tips för proffsig applicering.


Nyhet: bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer.

Original Liquid Mineral Concealer från bareMinerals känns lätt på huden samtidigt som den näringsrika, återfuktande formulan håller hela dagen utan att kännas kakig. Nyckelingredienserna är mineraltäckta micapärlor som synbart ljusar upp huden för att minska synligheten av mörka ringar och ojämnheter. Extrakt av vit näckros hjälper samtidigt till att lugna och återfukta den känsliga huden under ögonen, för en fylligare look med färre fina linjer.


Så döljer du mörka ringar.

1. Välj en concealer med en färg som är en till två nyanser ljusare än din hudton.

2. Dutta tre prickar med concealer på området under ögat med hjälp av applikatorn och stryk sedan försiktigt utåt med fingrarna eller med hjälp av en borste, förslagsvis bareMinerals Max Coverage Concealer Brush.

3. Om du vill ha mer täckning, applicera ytterligare en ”dutt” och bygg upp tills du fått önskat resultat.


Så korrigerar du ojämnheter.

1. Välj en concealer med en nyans som matchar din hudton.

2. Applicera direkt med hjälp av applikatorn på den ojämnhet som du vill dölja och blanda varsamt in färgen i huden med hjälp av ditt ringfinger eller en borste.

Tips! Om du använder flytande foundation, applicera concealer efteråt. Om du använder en puderfoundation, applicera concealer först.

Shoppa concealern.

Filter
1 produkter
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer
Y
bareMinerals Original Liquid Mineral Concealer

276 kr 345 kr 345 kr Rek.pris 

0
New

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >