Väldoftande och vårdande hårprodukter

Funktionalitet, hållbarhet och design.

“Kärat” ner dig i Noir Stockholm och deras väldoftande och magsikt vårdande hårprodukter? Eller är varumärket helt nytt för dig? Noir Stockholm är svensk hårvård när den är som bäst. Den perfekta kombinationen hårvård som både verkar vårdande men som ger din frisyr den styling du önskar. Hårvård full av aktiva ingredienser som verkligen gör skillnad för ditt hår, dessutom är produkterna dryga så du kan räkna med hårvård som kommer räcka länge.


Kompromisslös aktör.

Målet med Noir Stockholm var att ta fram kompromisslös hårvård. Produkterna är högkvalitativa i sin funktion, visuellt tilltalande och skapade med hänsyn till djur och natur. Produkterna tillverkas i Sverige och Noir Stockholm försöker klimatkompensera i alla led möjliga. Produkterna är heller inte testade på djur, såklart!


Vård för hårbotten.

Produkterna verkar inte bara vårdande för själva hårlängderna utan även för hårbotten. Genom druvkärnextrakt från Pinot Noir så får du en balanserad hårbotten som är skyddad mot fria radikaler och som förebygger nedbrytningen av proteiner i håret. I produkterna från Noir Stockholm hittar du väldokumenterade aktiva ingredienser med vårande effekt.

Utforska Noir Stockholm.

Filter
18 produkter

Black Weekend: -25% på allt* >