Uppiggande nyhet från Filorga

För en mer vaken blick.

Vi kan ha hittat lösningen för hur du en gång för alla fixar en mer vaken och pigg blick. Egentligen är det kanske Filorga som ska ha en eloge här. Deras senaste lansering besitter nämligen lösningen på hur du suddar bort trötthetstecken. Vissa skulle kanske lite förnuftigt svara att mer sömn är lösningen. Men många av oss vet att det dessvärre ej spelar någon roll hur många timmar du hunnit sova under natten, trötthetstecken följer med ändå. Därför tycker vi att denna riktigt snabba och smidiga lösning kommer väl till pass.


Piggare i ett kick.

Vi ska inte hålla mer på det, hos Filorga hittar du nu Optim-Eyes Refresh. Detta stift (hur behändigt med ett stift?) innehåller bland annat hyaluronsyra som plumpar din hy och har utslätande effekt. Detta i kombination med marint extrakt och mikropuder gör att denna blir en perfekt kompanjon när det kommer till att dölja trötthetstecken.


Allra bäst kall.

Som du kanske märker är vi redan helt sålda. Denna nyhet är perfekt att använda i morgonrutinen, men allra bäst är ändå det faktum att du kan använda den senare under dagen som en snabbkur när du känner att området kring ögonen börjar se trött ut. Applicera runt hela ögat, både under och på ögonlock. Bästa effekt har den om du förvarar den svalt.

Shoppa nyheten.

Filter
1 produkter
Filorga Optim-Eyes Refresh (30ml) Y
Filorga Optim-Eyes Refresh (30ml)

259 kr 325 kr Rek.pris 

1

💄 Grymma priser på över 1000 bästsäljare! Klicka här > 💄