Uppfräschning på flaska

Torrschampo från Björn Axén.

Torrschampo, kan det möjligtvis vara det mest revolutionära som hänt den tidssparande hårentusiasten de senaste åren? Hårprodukt som gör att ditt hår känns fräscht och rent ett tag till, så att du kan skjuta på schamponeringen ytterligare någon dag. Fantastiskt. Men denna revolutionerande produkt finns det en hel del olika versioner av så vi har försökt göra de lite lättare genom att reda ut lite skillnader dem emellan. Vi börjar med de torrschampo som du finner hos Björn Axén.


Lättare uppfräschning.

Soft Touch är varumärkets lättaste torrschampo och är perfekt för dig som inte vill känna av produkten så mycket efter applicering. Torrschampot lämnar inte några spår på mörkare hår men önskar du i stället en spray med pigment så ska du kika in på Dry Shampoo Deep Brown, även den lätt och uppfräschande med med en brun nyans.


Vid en mer fet hårbotten.

I sortimentet hittar du även Styling Powder paketerat som en spray som ger resultat direkt. Dess formula gör att den mattar ner hår som känns oljigt samtidigt som den förser håret med ytterligare styling som mer volym och bättre stadga. Ett torrschampo för dig som gärna skjuter på nästa schamponering någon dag då detta klarar en mer fet känsla i håret.


Friska dofter.

Här har vi lite av en favorit bland torrschampo från Björn Axén. Prisvinnare också dessutom. Denna produkt, till motsats från ovan, lämpar sig lite bättre för de där första dagarna efter tvätt, när det behöver en liten lättare uppfräschning. Dessa torrschampo fräschar även upp på ytterligare ett sätt, de kommer nämligen i fyra friska dofter.

Shoppa torrschampo från Björn Axén.

Filter
4 produkter
Björn Axén Dry Shampoo
Green Apple 150ml Sweet Blossom 150ml Sunny Grapefruit 150ml Melon Mist 150ml
Y
Björn Axén Dry Shampoo

fr. 70 kr fr. 100 kr Rek.pris 

6
Björn Axén Dry Shampoo Deep Brown (200ml) Y
Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch (200ml) Y
Björn Axén Dry Shampoo Soft Touch (200ml)

102 kr 145 kr Rek.pris 

0
Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo
200ml 80ml
Y
Björn Axén Styling Powder Dry Shampoo

fr. 49 kr fr. 75 kr Rek.pris 

0

Upp till 25% rabatt på utvalda varumärken >