Unika dofter till sommaren

Sommarens doftfavoriter.

Förgyll sommaren med en ny doftfavorit! Kanske är du ute efter blommiga och fräscha noter, eller varför inte testa något mer intensivt för de sena sommarkvällarna? Att hitta den perfekta doften är inte alltid en enkel uppgift men som tur har vi testat det mesta och hjälper gärna till. Nedan hittar du våra absoluta must-haves när det kommer till sommardofter. Upptäck din nya somriga signaturdoft nu.
Tom Ford.

Hos Tom Ford hittar du allt från blommiga noter till mer kryddiga och träiga sådana till dofter som för tankarna till soliga medelhavskusten. Det är i den senare nämnda doftkategori som du hittar en av våra favoriter från varumärket, nämligen Eau De Soleil Blanc EdT. Tom Ford har här kunnat identifierat sommarens alla noter och buteljerat ner det i denna härliga EdT. Fräsch doft med friska noter av citron om du vill veta hur sommaren doftar.


Acqua di Parma.

Känner du att du helt enkelt inte kan få nog av doften av medelhavskusten så har Acqua di Parma några parfymer som även de konnoterar denna härliga miljö. Kika då närmare på kollektionen Blu Mediterraneo. Här hittar du också fräscha noter av citron men även toner som är mer muskiga, träiga och blommiga. Hos Fico Di Amalfi EdT har du till exempel mer fruktiga noter för att vidare ackompanjeras av både peppar, jasmin och trä. Lite av en favorit så här års.


Zarkoperfume.

Är du däremot en person som trivs bättre på hemmaplan dvs i den nordiska naturen så är Zarkoperfume något för dig. Här har du två olika kollektioner att hämta dofter från, Classic Fragrances och Cloud Collection, men båda har tagit inspiration från den skandinaviska miljön. Sannerligen unika kombinationer av noter där de färdiga dofterna tycks variera från bärare till bärare.


Proenza Schouler.

När det kommer till Proenza Schouler så hittar du här Arizona, en riktig blombukett till doft. Kaktusblomma, jasmin, apelsinblomma, viol i kombination med mysk och kashmir gör att du får en parfym som upplevs riktigt omfamnande. En av de mer feminina dofterna i jämförelse med ovannämnda. Frågar du oss så är detta en doft som dessutom skulle vara perfekt att bära nu under sommaren. Du hittar denna sommardoft och övriga tips några scroll ner.

Shoppa varumärkena.

Filter
58 produkter
Zarkoperfume No.8 Purse Spray (10ml)
Acqua Di Parma Bergamotto Di Calabria EdT
30ml
Acqua Di Parma Fico Di Amalfi EdT
75ml 30ml
Acqua di Parma Fico Di Amalfi EdT

fr. 505 kr Rek.pris 

0
Acqua Di Parma Mandorlo Di Sicilia EdT
75ml 150ml 30ml
Acqua di Parma Mandorlo Di Sicilia EdT

fr. 505 kr Rek.pris 

0
Acqua Di Parma Colonia Intensa EdC
50ml 100ml 20ml
Acqua di Parma Colonia Intensa EdC

fr. 535 kr Rek.pris 

0
Acqua Di Parma Colonia Essenza Edc
50ml 20ml
Acqua di Parma Colonia Essenza Edc

fr. 535 kr Rek.pris 

0
Acqua Di Parma Colonia Deodorant (150ml)
Acqua Di Parma Colonia Body Cream (150ml)
Acqua Di Parma Colonia Deo Stick (75ml)
Acqua Di Parma Colonia EdC
50ml 100ml 20ml
Acqua di Parma Colonia EdC

fr. 535 kr Rek.pris 

0
Zarkoperfume Buddha-Wood Serum (30ml)
Zarkoperfume Molécule No.8 (100ml)
Zarkoperfume Pink Molécule 090.09 (100ml)
Zarkoperfume Ménage À Trois (100ml)
Zarkoperfume Oud'Ish EdP (100ml)
Zarkoperfume Oud'Ish EdP (100ml)

1100 kr Rek.pris 

0
Zarkoperfume Inception EdP (100ml)
Zarkoperfume Inception EdP (100ml)

1100 kr Rek.pris 

0
Zarkoperfume EL EdP (100ml)
Zarkoperfume EL EdP (100ml)

1100 kr Rek.pris 

0
Zarkoperfume Molécule 234.38 EdP (100ml)

Leverans hem till dörren. Läs mer >